SEAT’ın konfor, geniş iç hacim ve düşük yakıt tüketimi özelliklerini buluşturan Toledo 1.2 lt TSI 110 HP Style modeli, otomotiv sektörünün güçlü firması Aykan Motor’un Kayseri showroomunda otomobil tutkunlarını bekliyor. Otomobil, 56 bin 900 TL’den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı ve sonbahara özel bin 500 TL’ye varan tavsiye edilen takas indirimi ile satışa sunuluyor.

SEAT’ın, uygun fiyata satın alınabilecek güvenli ve kaliteli bir aile aracı hedefiyle geliştirdiği Toledo’ya sahip olmak, artık daha kolay.

Osman Kavuncu Caddesi üzerinde 16 bin 800 metrekare kapalı, 4 bin 500 metrekare düzenlenmiş açık alandaki concept showroomda Seat markasını Kayseri’nin yanı sıra İç Anadolu Bölgesinin diğer illeriyle buluşturan Aykan Motor, Toledo’da sonbahara özel cazip fırsatlar sunuyor. TDI ve TSI motor teknolojileri ve 7 ileri DSG şanzıman seçenekleriyle geniş bir model yelpazesi sunan Toledo, ileri güvenlik sistemleriyle de öne çıkıyor.

İLERİ GÜVENLİK SİSTEMLERİ

Bütün SEAT Toledo’lar için geçerli olan ABS, ESC, ASR, ikincil çarpışma freni, yokuş kalkış destek sistemi, yorgunluk tespit sistemini içeren ileri güvenlik paketi, sürücü ve yolcu ön-yan hava yastıkları ve perde hava yastıklarını kapsıyor. Bu özelliklere, full LED farlar, ön park sensörü, KESSY anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, 6,5” dokunmatik ekranlı medya sistemi, arka görüş kamerası, ön bölge asistanı ve FULL Link teknolojisi de opsiyonel donanım olarak eklenebiliyor.

550 LİTRE BAGAJ HACMİ

Çekici tasarım ve pratiklik özellikleriyle büyük ilgili gören Toledo‘da geleneksel bagaj kapağı yerini büyük, geniş açılan bir arka kapağa bırakıyor. 2 bin 602 milimetrelik nispeten uzun dingil mesafesi ferah alan duygusu ve tüm yolcular için bol miktarda bacak mesafesi temin ediyor. Bu boyutlar, otomobili konforlu ve ferah kılarken, aynı zamanda, her türlü ihtiyaca cevap veren bagaj olanağı da sunuyor. Ayrıca, 550 litrelik bagaj kapağının açılış açısı ve düşük yükleme eşiği yüklemeyi kolaylaştırıyor.

DİZEL VE BENZİNLİ GENİŞ MOTOR SEÇENEKLERİ

1.2 TSI 110 HP S&S, 1.4 TSI 125 HP DSG S&S, 1.4 TDI CR 90 HP S&S, 1.4 TDI CR 90 HP DSG S&S motor ve şanzıman versiyonlarının bulunduğu Toledo’nun Style donanım paketli 1.2 lt TSI 110 HP modeline, 56 bin 900 TL’den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı ve sonbahara özel bin 500 TL’ye varan tavsiye edilen takas indirim fırsatı ile sahip olunabiliyor.