Dünyanın 51 farklı noktasında 40 yılı aşkın bilgi birikimiyle hizmet veren ve en çok ziyaret edilen akvaryum zinciri SEA LIFE’ın Türkiye’deki merkezi SEA LIFE İstanbul, çocukları hayallerinin akvaryumunu tasarlamaya davet ediyor. Masal anlatıcılığı sanatını Türkiye’de ilk defa kitabeviyle birleştiren KidsNook iş birliğiyle gerçekleştirilecek olan etkinlik, farklı saat dilimlerine özel 5 seans halinde düzenlenecek. Minik katılımcılar kendilerine uyan saat dilimini seçtikten sonra iki KidsNook eğitmeni eşliğinde duyusal bir oyuna başlayacaklar.

İlk etapta kinetik kum içinde akvaryumlarını oluşturacak malzemelerini bulacak olan minikler, daha sonra buldukları balık ve diğer akvaryum materyalleriyle yapışkan akvaryumlarını tasarlayacaklar. Üstelik kendi hayal güçlerinin bir yansıması olan akvaryumları bu özel günün anısına evlerine de götürebilecekler. Her bir seansın 20 dakika sürdüğü oyunlar, 20 kişilik gruplar halinde yapılacak ve 28 Ocak Pazar günü 12.00 ile 15.00 saatleri arasında gerçekleşecek ve etkinliğe 3 – 7 yaş aralığındaki çocuklar katılabilecekler.

Çocukların farklı duyularına hitap ederek, gelişimlerini ve meraklarını destekleyen, kendi tasarımlarını yapmalarına fırsat vererek yaratıcılıklarını arttıran SEA LIFE İstanbul’daki Duyusal Oyunlar, çocuklu ailelerin kaçırmaması gereken bir etkinlik.