Turkcell CEO’su Kaan Terzioğlu ve Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek, Türk spor izleyicisini daha fazla ve farklı “premium” içeriklerle buluşturacak olan S Sport2’yi, TV+’da hayata geçirecek ilk imzaları attı.

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı konu ile ilgili olarak, “Dünyanın en iyi spor müsabakalarını ve sporcularını Türk sporseverler ile buluşturmak için yaptığımız yatırımlar devam ediyor. Yeni kanalımız için de Türkiye’nin küresel markalarından biri olan Turkcell ile işbirliği içinde olmaktan dolayı mutluluk ve heyecan duyuyoruz” dedi.

 

Sadettin Saran, sözlerine şöyle devam etti; S Sport’un ardından, zengin içerikli bir spor kanalının daha kurulması Grubumuz için büyük önem taşıyor. Futboldan basketbola, tenisten voleybola kadar çok geniş bir yelpazede yayın yapacak olan yeni kanalımız S Sport2’nin, Türkiye'de spor sevgisinin yerleşmesinde önemli katkılarının olacağına inanıyoruz. Saran Group olarak S Sport2 ile de çok yüksek bir izlenme potansiyeli hedeflediğimizi belirtmek isterim. Çıkılan uzun yolculuklarda en zor ve kritik aşamanın ilk adım olduğunu biliyoruz. Bu kanalımızı devreye alırken de ilk adımı Turkcell gibi ülkemizin küresel nitelikteki en önemli markalarından biri ile attığımız için büyük mutluluk duyuyoruz.

 

Turkcell’in TURKSPORU’nun en büyük destekçisi olduğunu vurgulayan Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu “Tabii ki bu desteğe spor izleyicilerini de dahil etmek gerekiyor. En iyilerin buluşma noktası TV+’ta, dünyanın en iyi spor organizasyonlarını sporseverlerle buluşturuyoruz. Son 1 yılda müşterilerimiz, mobil cihazlarından spor müsabakalarını izlemeyi alışkanlık haline getirdi. Türkiye’de spor yayıncılığının en güçlü markalarından olan Saran Holding ile yaptığımız iş birlikleriyle spor içeriğimizi daha da zenginleştiriyoruz. Dünyanın en iyi sporcuları, TV+’ta yüksek görüntü kalitesi ile izleyicilerle buluşuyor. Artık sporseverler daha fazla organizasyonu yeni nesil izleme alışkanlığı ile yani TV+ ayrıcalığıyla takip etmeye devam edecek” diye konuştu.

 

TV+’da yayınlanacak olan S Sport 2 kanalında Bundesliga, Ligi, Portekiz Ligi, NCAA Basketbol, NCAA March Madness, ATP250, WTA, Diamond Leauge, FIVB Voleyball,gibi içerikleri ve daha fazlasını izlenebilecek.