2012’de “Vivident Fruit Swing Çilek & Mandalina” ve 2014’te de  “Vivident 45 Dakika Metal Kutu” ile “En İyi Yeni Ürün” ödülünü alan Vivident, metal kutu ambalajının kazandığı başarının devamında Vivident White Yeşil Nane, Vivident Rainbow ve Vivident Extra Mega Size ürünlerini de ambalaj ailesine kattı.  

Tüketicisinin beğenisini kazanan yenilikçi ürün ve ambalaj konseptleriyle elde ettiği pazar başarısı ve ödüller, Vivident’i sektör gelişiminin çok ötesine taşıyor. Nielsen araştırma şirketi verilerine göre %28’lik pazar payıyla sakız pazarının lideri Vivident, kategorisini oluşturduğu “tatlandırıcılı sakız” segmentinde de %43’lük pay ile açık ara liderdir.

Vivident, 17 yıl önce Türkiye’nin ilk “Xylitol” içeren tatlandırıcılı sakızı Vivident Xylit ile yarattığı ağız ve diş sağlığını korumaya yardımcı olan fonksiyonel ürünler kategorisine, son olarak Vivident White şerit sakızı kattı. Girdiği her kategoride büyük başarılar kazanan Vivident, birbirinden farklı ambalaj ve aromalardaki şerit sakız ürünleriyle pazarda yepyeni bir çığır açtı.

Perfetti Van Melle Türkiye Pazarlama Direktörü - Serkan Ergün, “Vivident markamızın kazandığı sektör başarısı ve marka ödüllerimiz bize büyük gurur veriyor. Bu gururu bizlere yaşatan tüm tüketicilerimize çok teşekkür ediyoruz. 2015 yılında da artacak marka ürün ve yatırımlarımız ile liderliğimizi, başarılarımızı ve inovasyon gücümüzü perçinlemeyi hedefliyoruz” dedi.