15-17 Aralık tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezinde gerçeklesen IBS Anne Çocuk Fuarı’nın ‘IBS ödülleri 2017’ belli oldu. IBS Fuarı’na katılan markalar kapsamında düzenlenen IBS 2017 Ödülleri’nde ‘Yılın Sosyal Dijital Medya’ ödülü Profilo Ninni Makinesi Mobil Aplikasyonu’nun oldu. Profilo’ya ödülünü fuarı düzenleyen Boyut Grubu Kurucu Genel Müdürü Seçil Fida takdim etti…

Annelerin hayatına değer katmak amacıyla geliştirdikleri mobil aplikasyonla ödül almaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Profilo Dayanıklı Ev Aletleri Pazarlama Müdürü Burcu Seçkin; Türkiye’nin en kapsamlı Anne Çocuk Fuarı olan İBS’de de bu ödüle layık görüldüğümüz için Profilo adına onur duyuyorum. Aldığımız bu ödüller tüm hassasiyetimizi göstererek, özenle yaptığımız çalışmalarımızda tüketiciye ne kadar dokunduğumuzun da bir göstergesi oluyor” dedi.

Üç gün boyunca Profilo standını ziyaret eden anne ve anne adayları, konusunun uzmanı isimlerle sohbet etme fırsatı bulacak ve Ninni Makinesi Mobil Aplikasyonu’nu daha yakından tanıma imkanı bulacaklar.