BALIKESİR (AA) - Spor Toto Basketbol Ligi takımlarından Banvit'in sportif direktörü Turgay Çataloluk, play-off etabına kalabilmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Çataloluk ile Banvit ve Bandırma Kırmızı takımının basketbolcuları, Düzler mevkisindeki Yelken Kulübü Tesisleri'nde, Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Yılık ve İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç ile bir araya geldi.

Toplantıda konuşan Çataloluk, Spor Toto Basketbol Ligi'nde son haftalarda iyi performans gösteremediklerini ifade ederek, şunları söyledi:

"Birçok takım play-off için yarışıyor. Bu takımlar, play-off çizgisinin altında ya da üstünde. Mutlaka maç kazanmamız gerekiyor. Deplasmandaki Pınar Karşıyaka maçı hem bizim açımızdan hem de rakibimiz açısından büyük önem taşıyor. Maça çok iyi hazırlandık. Sakat veya oynayamayacak sporcumuz yok. Play-off için elimizden geleni yapacağız."

Ligde hafta sonu yapılacak 28. hafta maçları öncesinde Banvit 42 puan ve averajla 5. sırada yer alıyor. Balıkesir temsilcisi, 30 Nisan Cumartesi günü Pınar Karşıyaka'ya konuk olacak.