73 yıllık tecrübe ve KLK YAPI güvencesiyle İstanbul Avrupa Yakası'nın en değerli lokasyonlarından Sarıyer'de hayata geçirilen 'Panaroma Suites by KLK’da Şubat 2016’da başlayan inşaat çalışmalarının 16 ay içinde bitirilmesi planlanıyor. İnşaat çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği 'Panaroma Suites by KLK’da yatırımcılar senelerce beklemeden Ağustos 2017’de evlerine kavuşmuş olacak. 
Şehrin karmaşasından uzak, Sarıyer ormanlarının eteğinde konumlanan ‘Panaroma Suites by KLK' temiz havası ve sakin çevresiyle de dikkat çekiyor. 4 blokta 174 konut ve 4 ticari üniteden oluşan  ‘Panaroma Suites by KLK'da farklı büyüklüklerde 1+1’den 3+1’e kadar daire seçenekleri yer alıyor. Satışlarının da hızlı şekilde gerçekleşen proje özellikle özel üniversite ve öğrenci yurtlarına komşu olması nedeniyle öğrenciler ve aileleri tarafından ilgi görüyor. Bölgedeki Koç Üniversitesi’ne yürüme mesafesinde olan ‘Panaroma Suites by KLK', yurtlarda kalmak istemeyen öğrenci ve ailelerinin de yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. ‘Panaroma Suites by KLK'nın sosyal donatıları arasında ise açık-kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna, buhar odası, güneşlenme alanları, basketbol sahası ve tenis kortu bulunuyor. 
İstanbul'un önemli yatırım merkezlerinden olan Sarıyer'in değerli lokasyonuna; 'Panaroma Suites by KLK'nın yatırım değeri, iki köprü arasındaki konumu, sakin çevresi ve yeşillikler içinde oksijen deposu bir alanda yükseliyor olması da eklenince proje çok daha değerli bir konuma yükseliyor. 
İstanbul genelinde en yüksek değer artışının yaşanacağı bölgelerin başında geleceğini belirten sektör uzmanları; 'Panaroma Suites by KLK'nın Maslak’a yakınlığı ve Kilyos'a 10 km, Sarıyer sahiline 5 km mesafede olmasının bölgedeki gayrimenkul fiyatlarını da yukarı çekeceği görüşünde birleşiyor.  Bölgede yapılacak tünellerle birlikte İstanbul Avrupa Yakası'ndaki trafik akışının da, 'Panaroma Suites by KLK'ya ulaşımı çok daha kolay hale getirmesi bekleniyor.