Ordulu Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Derneği  ORSİYAD, Eyüp Sultanda bulunan Bahariye Mevlevi hanesinde  iftar yemeği düzenledi.

Ordulu sanayici, işadamları ve yöneticilerin katıldığı iftar yemeğine İstanbul da yaşayan Ordulu sanayici işadamları ve medya mensupları katıldı. Dernek başkanı  Zeki Bakar “ İstanbul da en kalabalık  nüfusu oluşturan  Orduluların  sosyal hayatta ve siyasette etkin olmaları gerektiğini vurguladı. Birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Zeki Bakar, ramazan sofralarının birlik ve beraberliğe atılan adımlardan biri olduğunu söyledi. 

Eyüp Bahariye Mevlevi hanesi ve İnsan ve medeniyet Hareketi Başkanı Mehmet Güney de  yaptığı konuşmada, en iyi arabalara binen insanların ibadette ve yardımda da birbirleriyle yarışması gerektiğine işaret etti.Turizimci işadamı Yusuf Mutlu da yaptığı konuşmada ülkemizin  2023, 2050 ve 2071 yılı hedeflerine ulaşılması ve Türk halkının yeniden bir cihan  devleti kurması gerektiğine işaret ederek “ Çocukluğumda gördüğüm bir rüyanın peşindeyim. Bu rüya gerçek olacak. Biz işadamları olarak İstanbul da yanılır mekânlar oluştururken şehrin dokusuna uygun işler yapmak zorundayız.” dedi.