Türkiye’nin lider yeni nesil finansal teknoloji şirketi Multinet Up müşterileri, bireysel sanal kart avantajlarından Babalar Günü’nde de yararlanabilecek. Şirketin hayata geçirdiği kampanya kapsamında Babalar Günü’ne özel olarak kullanılabilecek sanal kartla; Divarese, QUE ve Network markalarında geçerli olmak üzere, her 100 TL yükleme için ekstra 20 TL kazanç elde edilebilecek.

Nasıl kazanacaklar?

Bireysel Multinet kullanıcıları sanal kart oluşturarak kendi bakiyesini yönetebiliyorlar. Sistem, kullanıcılarına birçok avantaj ve kampanyadan kazanç sağlıyor. Multinet Up’ın hızlı ve güvenli ödeme seçeneği sunan mobil cüzdanı MultiPay üzerinden sanal kart yaratma ve para yükleme fonksiyonu ile fiziksel karta ihtiyaç olmadan avantajlı kampanyalara dahil olarak hem kazanç sağlamak hem de kolaylıkla alışveriş yapabilmek mümkün oluyor.

MultiPay ile bireysel yükleme nasıl yapılır?

MultiPay üzerinden ilgili bireysel sanal kart kampanya tanıtımına veya cüzdan sekmesinin sonunda sanal kart ekle opsiyonuna tıklanıyor. Kampanya detay sayfasında gerekli bilgiler dolduruluyor ve bireysel hizmet sözleşmesi onaylanarak, bireysel sanal kart oluşturuluyor. Alışverişe başlamak için karta yükleme yapılıyor. MultiPay uygulamasından ana sayfa kısmında yer alan cüzdan butonuna tıklanıyor. Cüzdan sekmesinden ilgili kartı seçerek yükleme yapılacak tutar ve kredi kartı bilgileri girildikten sonra Para Yükle butonuna tıklanıyor. Bireysel yükleme başarılı bir şekilde gerçekleşmiş oluyor.