TRABZON (AA) - Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, zor günlerin geride kalacağını belirterek, bir dünya markasıyla sponsorluk görüşmeleri yaptıklarını kaydetti.

Gelecek sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren bordo-mavililer, diğer taraftan da kulübe gelir sağlamak için görüşmeler yapıyor.

Kulüp başkanı Muharrem Usta, Twitter hesabından taraftarlara seslenerek, "Zor günler geride kalacak, elbette güneş bize de doğacak. 'İşte budur' demeye var mısınız? Bordo-mavi formayla dev bir dünya markası el ele. Yakında." ifadelerini kullandı.

Futbolcular toplanıyor
Bu arada Trabzonspor'da futbolcular, 2016-2017 sezonu öncesi yarın Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde toplanmaya başlayacak.

Bordo-mavili futbolcular, 24 Haziran Cuma günü Medical Park Trabzon Yıldızlı Hastanesi'nde sabah saatlerinden itibaren sağlık kontrollerinden geçecek. 

Trabzon'da yeni sezona start verecek bordo-mavililer, kendi tesislerinde yapacağı antrenmanların ardından 3 Temmuz'da Slovakya'ya giderek yurt dışı 1. etap kamp çalışmalarını 16 Temmuz'a kadar gerçekleştirecek.