Türkiye’nin önde gelen köklü kurumsal ve ticari yazılım firmalarından Mikro Yazılım, 30 yıllık deneyimi ışığında yeni vizyonu ile geliştirdiği yeni ürün gamını ilk olarak, Türkiye ve Azerbeycan’da hizmet veren 300’ ün üzerindeki İş Ortağına tanıttı.

13-15 Nisan tarihleri arasında, İzmir Çeşme Sheraton Hotel’de gerçekleştirilen 3 günlük Lansman Toplantısına, Mikro Yazılım’ın Türkiye ve Azerbeycan’da hizmet veren 300’ ün üzerindeki İş Ortağından yaklaşık 400 kişilik bir katılım gerçekleşti.“Mikro Yazılım ile her şey şimdi başlıyor!” mottosu ile düzenlenen Lansman Toplantısında; Mikro Yazılım’ın küçük, orta ve büyük ölçekli işletmelerin ihtiyaçlarına tam uyumlu olarak ayrıca gelecekteki ihtiyaçlarını da göz önüne alarak tasarlanan, 3 ürün grubu detaylarıyla anlatıldı.

Haber sunucusu Başak Şengül’ün sunuculuğunu gerçekleştirdiği Lansman Toplantısı’nın ilk gününde, açılış konuşmasını Mikro Yazılım Genel Müdürü Alpaslan TOMUŞ yaptı. Alpaslan TOMUŞ, yaptığı konuşmada; Mikro Yazılım’ın radikal değişim sürecini ve bu değişim sürecinin arkasındaki vizyonu anlattı. TOMUŞ, konuşmasında Mikro Yazılım’ın pazarda lider olma iddiasına vurgu yaptı. Mikro Yazılım’a yatırım yapan Turkven ve Earlybird adına Mikro Yazılım Yönetim Kurulu Başkanı Göktekin DİNÇERLER, Türkiye’nin önemli yatırımcılarından biri olarak Mikro Yazılım’ın kendileri için önem ve konumundan söz etti. Türkiye’de ve dünyada Yazılım sektöründeki dinamiklerin çok hareketli ve gelişime açık olduğuna dikkat çeken DİNÇERLER, Mikro Yazılım’ın bu dinamik sektördeki konumunun kendileri açısından heyecan verici olduğunu dile getirdi. DİNÇERLER, bundan sonraki büyüme stratejileri hakkında da iş ortaklarına ipuçları verdi.

Lansmanda, Mikro Yazılım’da değişen ürün geliştirme ve yönetim süreçlerini, ürünlerin yol haritalarını, geçmişten bugüne farkları Mikro Yazılım Genel Müdür Yardımcısı Aysu Senem ÇAVDAR anlattı. ÇAVDAR, konuşmasında, günümüzde yazılım ve teknolojilerin de işletmelerin hem mevcut hem de gelecekteki ihtiyaçlarına tam olarak uyması gerektiğine, yeni ürün gamının tam olarak bu vizyondan hareketle geliştirildiğini söyledi.

Mikro Yazılım İş Ortakları, yeni kanal programı, hedef, segmentasyon ve kanal satış stratejileri, ile ilgili bilgileri ise Mikro Yazılım Kanal ve Kurumsal Satış Müdürü Tolga DOKUZER’den dinlediler.

Üç günlük toplantıda, 2. gün, birbirine eş zamanlı ilerleyen ürün çalıştayları ile devam etti.

Mikro Yazılım’ın Yeni Ürün Gamı: Mikro Run, Mikro Jump ve Mikro Fly

Mikro Run ile koş, Mikro Jump ile sıçra, Mikro Fly ile uç!

Mikro Run-Büyümek İçin Koş!: Esnaf, serbest meslek sahibi ve küçük işletmelerin ihtiyaçları için özel olarak tasarlandı.

Mikro Jump-Yükselmek İçin Sıçra!: Türkiye ekonomisinin lokomotifi KOBİ’leri büyütmek için geliştirildi.

Mikro Fly-En Büyük Olmak için Uç!: Üreticilere ve büyük işletmelere özel kurumsal yazılım.

Mikro Yazılım İş Ortakları-2017 Yılı Başarı Performansları Ödüllendirildi.

Mikro Yazılım, Lansman Toplantısı’nın son gününde, İş Ortaklarını çeşitli başlıklardaki kategorilerde başarı performanslarına göre ödüllendirdi. Ödül kategorileri ve sıralamaları şu şekilde gerçekleşti:

Perakende Sektörü – 2017 Yılı En Yüksek Satış Yapan İş Ortakları

Dinamik Barkod
Metropol Bilgisayar
Bursa Mikro Destek
Küçük ve Orta Segment – 2017 Yılı En Yüksek Satış Yapan İş Ortakları

Metropol Bilgisayar
Bilgitek Bilgisayar
Porto Yazılım
Büyük İşletme Segmenti – 2017 Yılı En Yüksek Satış Yapan İş Ortakları (

Arem Yazılım
Mikromaks Mühendislik
Metropol Bilgisayar
En Yüksek Satış Yapan Yeni İş Ortağı Kategorisi

Else Danışmanlık
İmza Barkod
Gotech Yazılım
Asistan Satışı – 2017 Yılı En Yüksek Satış Yapan İş Ortakları

Mikromaks Mühendislik
Metropol Bilgisayar
TBH Bilişim
2017 Yılı En Yüksek Kontör Satışı Yapan İş Ortakları

Mikromaks Mühendislik
Bursa Mikro Destek
Mikroplas Bilişim
Marka Elçisi Teşekkür Ödülü

Mikromaks Mühendislik
Antalya Mikro Destek
Dinamik Barkod
Akademikro Personel Gelişimi Özel Ödülü

Marmara 2000 - İstanbul
Doruk Bilgisayar - Malatya
Mikromaks - İstanbul
Kıdem Ödülleri

Yelkenli Bilgisayar
Bigus Bilişim
Kardelen Bilgisayar
Simge Bilgisayar
Mersin-Mikrosistem Bilgisayar
Aytim Bilgisayar
Çelebi Teknolojik Hizmetler
Asena Bilgisayar