TBMM (AA) - CHP İstanbul Milletvekili Selina Doğan, Paskalya Bayramı dolayısıyla basın mensuplarına yumurta ve paskalya çöreği ikramında bulundu.

Doğan, beraberinde partisinin Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm ile Meclis Basın Koridorunda gazetecilere, Paskalya Bayramı dolayısıyla yumurta ve paskalya çöreği dağıttı. 

Paskalya Bayramı'nın bu yıl da 27 Mart'ta kutlanacağını, yumurtaları boyama kültürünün ise baharın renklerini simgelediğini belirten Doğan, "Ben de Meclis çatısı altında sizlerle baharı simgeleyen paskalya coşkusunu kutlamak istedim. Paskalyanın tüm insanlığa barış ve esenlik getirmesini diliyorum." dedi.

CHP Balıkesir Milletvekili Tüm de Türkiye'de ve dünyada yaşayan tüm Hristiyanların Paskalya Bayramı'nı kutladı. Dünyanın neresinde olursa olsun, bu güzel günlerin herkesin ortak değerleri olduğunu ifade eden Tüm, "Bütün inançlara saygılıyız. Bütün inançların güzel günlerini birlikte kutlamak durumundayız." diye konuştu.

Daha sonra CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm ile yumurta tokuşturan Doğan, gazetecilere de yumurta ve paskalya çöreği ikram etti.

Doğan, ayrıca siyasi parti gruplarına da yumurta ve paskalya çöreği dağıttı.