Türkiye’de McDonald’s 30’uncu yılına girerken kendini sürekli yenileyerek genç kalmayı başarıyor. Yüzde yüz yerli tedarikçilerden gelen en iyi et, tavuk, patates, ekmek ve diğer tüm malzemeler McDonald’s kalite standartlarıyla birleşince efsane lezzetler ortaya çıkıyor. McDonald’s’la yolları kesişen İdo’nun macerası da böyle bir lezzet yolculuğuyla başladı ve İdo, McDonald’s'ın marka yüzü oldu.

 

Lansman toplantısında McDonald’s yolculuğunun nasıl başladığını anlatan İdo, “Çok lezzetli bir maceraya atıldım. Bu maceranın merkezinde tabii ki tarifsiz lezzetlerin adresi McDonald’s var. Çünkü McDonald's'da ne ararsanız var. Lezzet, çeşit, temizlik, servis, kalite, internet… Bu aşkı daha fazla saklayamadım ve McDonald’s’ın yeni reklam yüzü oldum. Daha önce hiçbir markanın yüzü olmadım veya reklamlarında oynamadım. Ama McDonald’s gibi uluslararası ve güvenilir bir marka ile gençlere ulaşacak olmak bana çok doğru geldi.” dedi.

 

McDonald’s hep ilklerin markası oldu

McDonald’s’ın kurulduğu ilk günden beri sektörde birçok ilke imza attığını belirten McDonald’s Türkiye Genel Müdürü Oğuz Uçanlar da İdo’nun yeni marka yüzü olmasıyla ilgili olarak şunları söyledi: “Türkiye’de hızlı servis restoranları sektörünün oluşmasına McDonald’s liderlik etti. Sektörde oyuncu değil, her zaman oyun kurucu olduk. Ancak kendimizi yenilemeyi hep bildik ve en önemlisi de hep müşteri mutluluğuna odaklandık. Restoranlarımız misafirlerimiz için sadece yemek yenen bir yer değil. Servis deneyimi, bir ziyaret sırasında müşterinin gördüğü, hissettiği, duyduğu ve tattığı şeylerin bir birleşimi. Markamızın en önemli hedef kitlesi gençler için bu toplam deneyim daha da önem kazanıyor. Sürdürdüğümüz yenilenme stratejimizin odağında gençler var. Gençlerin sevdiği, yakından takip ettiği ve ilham aldığı kişileri araştırdık. Karşımıza çıkan isimler arasından markamızın değerleri, eğlenceli, genç ve samimi kimliği ile en çok örtüşen isim İDO Tatlıses oldu.” şeklinde konuştu.

İdo, kampanya kapsamında reklam filmlerinde oynayacak ve ayrıca zaman zaman McDonald’s restoranlarında tüketicilerle buluşacak.

Reklam kampanyası 15 Temmuz Cuma günü tüm ulusal kanallarda yayında olacak.