Bursa, 19.03.2019 – Çiftçilerin iş yükünü azaltan, hasadı artıran, güvenilir, teknolojik yeniliklerle donatılmış tarım ekipmanları geliştiren Massey Ferguson Bursa, Karacabey’de düzenlenen ve alanında Türkiye’nin en kapsamlı fuarlarından biri olan 8. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda ürünlerini görücüye çıkardı.

14 - 17 Mart tarihleri arasında Ömer Matlı Kapalı Pazar Yeri’nde gerçekleştirilen ve geleneksel hale gelen 8. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na çevre il ve ilçelerden de birçok çiftçi ve üretici katıldı. Son teknoloji makina ve ekipmanların görücüye çıktığı fuarda Massey Ferguson Bursa, adeta gövde gösterisi yaptı.

Oldukça verimli geçti

Fuar ile ilgili açıklamalarda bulunan Massey Ferguson Bursa Bölge Bayi GSCR Global Makina Yönetim Kurulu Başkanı Adem Rondu, fuarda en yenilikçi ürünlerini çiftçilerle buluşturduklarını söyledi. 350 metrekarelik alanda 50 beygirden 400 beygire kadar traktörleri sergilediklerini belirten Rondu, “Türkiye’nin en önemli yerel fuarlarından biri olan Karacabey 8. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na yeni ürünlerimiz ile katıldık. Standımıza ilgiden son derece memnunuz. Beklenti ve ihtiyaçları göz önüne alarak tasarladığımız yeni ürünlerimiz ile çiftçilerimizi buluşturduk” dedi. Herkesin beklentisine uygun ürünleri bulunduğunu dile getiren Rondu, fuarın oldukça verimli geçtiğini kaydetti.

Çiftçinin yanındayız

Ürünlerini sürekli geliştirdiklerini ifade eden Adem Rondu, çiftçilerin tarım makinaları ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamayı hedeflediklerine dikkat çekti. Bu nedenle fuar gibi organizasyonlara katılarak çiftçilerle yakın temas halinde olmaya özen gösterdiklerini belirten Rondu, “Massey Ferguson olarak aldığımız birçok ödül ve sürekli büyüyen pazar payımızla fark yaratıyoruz. Güçlü traktörlerden hem randıman hem de kalite sunan biçerdöverlere kadar Massey Ferguson ürünleri, çiftçilerin iş yüklerini azaltır. Güvenilir ürünlerimizle Türk çiftçisinin her zaman yanındayız ve onlara destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Fuarda Massey Ferguson Bursa standını Geçmiş Dönem Başbakan Yardımcısı, TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Ak Parti Karacabey İlçe Başkanı Ertem İşcan, RUMELİSAD üyeleri ile çok sayıda kişi ziyaret etti.