Günlük kapı girişinde yetişkinler için kişi başı 37.50 TL ve çocuklar için (+3 yaş) kişi başı 30,00 TL ödemeniz gerekirken şimdi çok küçük bir ücretle yıllık üyelik fırsatından yararlanabilirsiniz. Yıllık üyeliklerinizde 12 ay sınırsız oyun imkanının yanı sıra; özel doğum günü partilerinde, LEGO® mağazasında ve fotoğraf çekiminde %10, kafede %20 indiriminiz olacak. Ayrıca ön gösterim ve etkinliklerde özel davet hakkı kazanacaksınız.

Yllık üyelik ücreti yetişkinler için 95 TL, çocukları için ise sadece 80 TL. İnternet üzerinden yapacağınız yıllık üyelik kartlarında ayrıca %10 indirim yapılıyor. Bu arada yetişkinlerin, LEGOLAND® Discovery Centre’ı en az bir çocukla birlikte ziyaret etmeleri gerektiğini sakın unutmayın. Ziyaretlerinizden önce online bilet alırsanız hem tasarruf edip girişinizi garantileyecek, hem de girişte öncelikli olacaksınız.

LEGOLAND® Discovery Center’da Bambaşka Bir Dünya Var

Bu eğlenceli macerayı yaşamak ve 2 milyon LEGO® parçasıyla dolu bir dünyaya adım atmak için daha ne bekliyorsunuz?

LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul’da ziyaretlerinizde 4D sinema ile yepyeni bir deneyim yaşayabilir, Master Model Builder’dan LEGO® sırlarını öğrenebilir, MINILAND’de İstanbul ve dünyadan sembol yapıtları görebilir ve çok daha fazlasını deneyimleyebilirsiniz. LEGOLAND® Discovery Center’da anne babaların ve çocuklarının bir arada eğlenebilmesi için her şey düşünülmüş harika bir merkez.

www.legolanddiscoverycentre.com/istanbul

www.facebook.com/legolanddiscoverycenteristanbul