LC Waikiki İlkbahar-Yaz 2018 Kadın Koleksiyonu, tüm zamanların klasik formlarını yeni bir bakış açısıyla yorumluyor. Günün her anında stilini yansıtmak isteyenler için özenle hazırlanan LC Waikiki Kadın Koleksiyonu’nda, Casual modeller 8 temada sunulurken iş hayatında şıklık vadeden Vision modelleri ise 4 tema ile moda tutkunlarıyla buluşuyor.

LC Waikiki’den Büyüleyici Kadın Koleksiyonu

Sezonun kilit parçalarını aynı Casual koleksiyonunda bir araya getiren LC Waikiki, İlkbahar-Yaz 2018 Koleksiyonu’nda “Luxe Utility”, “Casual Friday”, “Shiny Sport”, “90’s Glam”, “Retro Marine”, “Stay Wild”, “Into The Wild” ve “Nature Calls” temaları kadınlara kendi tarzını en iyi şekilde ortaya koyma fırsatı sunuyor. Haki ve mavi tonlarından oluşan modellerin ızgara desenleri, inci ve file detaylarla birleştirildiği Luxe Utility temasında yaldızlı baskılar, örme ve denim kumaşlarla kullanılıyor. Cuma günlerinin rahatlığına gönderme yapan Casual Friday temasında ise tüm zamanların klasiği ekose deseni bordo ile buluşarak yeniden yorumlanıyor. Dantel ve çizgi detaylar Casual Friday temasına modern dokunuşlar katıyor. Puantiyelerin kırmızı ve siyah ile çokça kullanıldığı Shiny Sport temasında gümüş detaylar koleksiyonu canlandırıyor. Diğer temaların yanı sıra ekoseyi metal ve fuşya ile hareketlendiren 90’s Glam teması geçmişe götürüyor. Güneşin kendini gösterdiği bahar aylarının olmazsa olmazı marin izleri LC Waikiki İlkbahar- Yaz 2018 Koleksiyonu’nda Retro Marine temasıyla karşımıza çıkıyor. Çizgi üstüne nakış ve desenlerle desteklenen bu temada kırmızı, mavi ve beyaz renklerin birlikteliği nostaljik esintiler yaşatıyor. Sezonun en hareketli temalarından Stay Wild, animal desenlerden ilham alıyor. Volanlar ve çıtçıt detaylarla desteklenen temada casual bir görünüm elde ediliyor. Doğanın izlerinin takip edildiği Into The Wild temasında doğanın vahşi desenleri topraktan gelen renk tonlarıyla buluşuyor. Sezonun son teması olan Nature Calls, spor yaparken feminen hissetmek isteyenler için doğanın temsilcisi çiçeklerden ve kelebeklerden ilham alıyor.

Her Ay Farklı Bir Sen

Özgün esintileri barındıran parçaları stil sahibi kadınların beğenisine sunan LC Waikiki Vision Koleksiyonu, Sixth Sense, New Route, Future History ve West Allure temalarındaki tasarımlarla iş hayatının dinamiklerine ayak uyduruyor. LC Waikiki, günün en hareketli anlarında bile trendlerden uzaklaşmak istemeyen kadınlar için vazgeçilmez bir koleksiyon hazırladı! Minimal ögelerin metalik detaylar ve inci taşlarla yansıtıldığı Sixth Sense temasında, ışıltılı kumaşlar başrolde… Son zamanların favorisi flamingolardan esinlenilen pembenin tonları, siyah ve gri ile eşsiz bir ahenk yakalıyor. Kinship macro trendinden yola çıkılarak hazırlanan New Route temasında marin dokunuşu kendini hissettirirken çizgiler çiçeklerle kaynaşıyor. Nakışın yoğun olarak kullanıldığı temada, metal aksesuarlar zengin dokunuşlar katıyor. Renk paletinde ise mavi tonlarının parlak kırmızıyla birleşimi, beyazla harmanlanıyor. Dokunun hakimiyetini ilan ettiği Future History temasında, metalik örme kumaşlar ağırlıklı olarak karşımıza çıkıyor. Yumuşak pembe tonlarının haki ile buluşması temaya romantik bir iz katıyor. Kovboyları şehre taşıyan West Allure teması camel, siyah ve beyazın uyumunu süet ve denim kumaşlarla yansıtıyor.