Nedime Konuksever eğitim hayatını, Galatasaray Lisesi’nin ardından Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Siyasal Bilgiler bölümünden mezun olarak tamamladı. Kariyerine General Electric Medical‘de başlayan Konuksever ardından Coats Viyella şirketlerinde satış ve pazarlama bölümlerinde devam etti.

Air France’da Satış Direktörü olarak çalışan Konuksever, satış, pazarlama, fiyatlandırma, gelir yönetimi ve online satış konularında çeşitli projelerde yer aldı. Ardından, Air France’ın satış, pazarlama, gelir yönetimi ve fiyatlandırma görevlerini içeren Türkiye-Bulgaristan Ticari Direktörlüğüne atandı.

Kariyer hayatına birçok başarı ve ödül sığdıran Nedime Konuksever, çeşitli üst düzey yöneticilik görevlerinde bulundu. Air France ve KLM Havayolları’nın birleşmesi ile yeni ortaklarla yapılan uçuşların süreçleri de yönetti. SkyTeam Türkiye Başkanlığı, Türkiye Fransa Ticari Danışmanlığı ve GSK Divan Kurulu üyeliği de yapan Konuksever, son olarak Air France-KLM Türkiye Genel Müdürlüğü görevini yürütüyordu.

Nedime Konuksever, Air Canada’nın, Türkiye ve çevre bölgelerdeki yeni yatırımlarını ve sürdürülebilir büyüme sürecini yönetiyor olacak.