Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun Mustafa Sarıgül'ü, kendi enaniyetini tatmin etmek için harcadığını ifade eden bir tweet attı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın isteği üzerine geçen yıl görevinden istifa eden Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, Twitter hesabı üzerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi ve Mustafa Sarıgül’e destek verdi.

Kılıçdaroğlu’nun Şişli’de “siyasi intihar" ettiğini vurgulayan Gökçek tweet’inde “Kılıçdaroğlu Sırf Enaniyetini Tatmin İçin Sarıgül’ü Harcadı... Ama Sarıgül Sahada Kılıçdaroğlu’nu Eziyor. Kılıçdaroğlu’nun Şişli De Siyasi İntiharını Görmek İçin Aşağıdaki Videoyu İzler Misiniz?” Dedi.

İstanbul'un Şişli ilçesinden aday gösterilmediği için CHP'den istifa eden Mustafa Sarıgül, DSP saflarına katılarak Şişli Belediye Başkan Adayı olmuştu. Melih Gökçek, oldukça dikkat çeken bir tweet atarak Sarıgül’e destek verdi.

Twitter'da konu üzerine değerlendirme yapan Melih Gökçek, "Kılıçdaroğlu sırf enaniyetini tatmin için Sarıgül’ü harcadı... Ama Sarıgül sahada Kılıçdaroğlu’nu eziyor. Kılıçdaroğlu’nun Şişli de siyasi intiharını görmek için aşağıdaki videoyu izler misiniz?" ifadelerini kullandı.

Melih Gökçek'in paylaştığı video şöyle: