Örme ceket ve etekler, anne eli değmiş gibi yünlerin bu kış sizi saran sımsıcak hali sıcak tutmaktan daha fazlasını vaat ediyor ve trendler arasından Karaca severlere göz kırpıyor. Çabasız şıklığı sevenler için denim ve indigo tasarımlı parçalar, mavi gölgelerin harmonisiyle birlikte değişen ışık ve gölge özellikleriyle daha fazla artistik hissetmenizi sağlıyor.
Ünlü designer Andrea Bonacchi liderliğinde hazırlanan TOSS Koleksiyonu kişisel zevklere hitap eden, modern çizgilerle donanımlı ve aynı zamanda rahatlığı öne çıkaran günümüz yeni nesil genç erkeklerin vazgeçilmezleri arasına giriyor. TOSS fırsatları tüm Karaca mağazalarında görücüye çıkıyor!

Tarzınız ne kadar klasik olursa olsun rahatlığınız maksimum olsun.
Sıkıcı k alıp ve modellerin aksine, oturan omuzlar, doğal görünümlü, vücudu saran kalıp ve zengin renk çeşidiyle mevsimin tüm enerjisine ritim tutan bir koleksiyon. İtalyan tasarımcılar eşliğinde her türlü detay, doğal yollarla ortaya elegan ve rafine görüntü, çağdaş Karaca bireyini ortaya çıkarıyor.

Yeni yıla Karaca imzası
Karaca’da İçinize sinen, sevdiklerinizi sevindirecek yüzlerce çeşit ürün var. Klasik Karaca kadını ve erkeğine alabileceğiniz hediyeler olduğu gibi özgür ve cool genç erkekler için de Karaca’nın Toss markasında birbirinden kült parçalar sizleri bekliyor.
Karaca ile özdeşleşen geyik figürüyle yeni yıl heyecanı yaşatacak sımsıcak hırkalar adeta yeni yıla yakışır birer hediye…
Karaca Giyim’de yüzde yüz deri cüzdandan yüzde yüz ipek kravatlara yine yüzde yüz yün trikodan, kaşmir ve ipeğin dayanılmaz birlikteliğiyle ortaya çıkan Kaşmir&İpek trikoları ve birbirinden güzel hediye seçenekleri var.

Vazgeçilemeyen Karaca Trikoları
99 yıldır süren geçmişiyle her yıl en anlamlı hediye seçenekleri sunan Çift Geyik Karaca yüzlerce alternatifiyle yeni yıla yeni bir tarzla girmek isteyenlere seçenekler sunuyor.
Karaca’nın imzası haline gelmiş %100 yün ve Luxury serisinin en önemli parçası Kaşmir&İpek trikolar çok hafif sadece 170 gram. Gerçek tüy hafifliğinde ve hoş bir yumuşaklığa sahip olan bu trikolar dünyada lüksün simgesi Loro Pianna iplikleri ile Çift Geyik Karaca’nın 100 yıllık deneyiminin harmanlanmasıyla yeni yılda asil şıklığı yakalamanıza yardımcı olacak. Kaşmir&İpek trikolar Moğolistan yaylalarında yetişen kaşmir keçisinden elde edilen incecik ipeksi yün ile saflığı deneyimlemenize olanak sağlıyor. Sevdiklerinize armağanlar alırken kendinizi de şımartmayı unutmayın!  Yünün en yumuşak ve saf hali, Kaşmir&İpek trikolar ı titizlikle yapılan ton araştırmalarıyla özenle ve sınırlı sayıda üreten Çift Geyik Karaca yeni yılda da vazgeçilmezler arasında…

Kaşmirin Karşı Konulamaz saflığı
Soğuğun kendini hissettirdiği bu dönemde tartışılmaz en şık hediyelerden biri yüzde yüz kaşmir kaşkollar… Kaşmir, nadir elde ediliyor olmasından dolayı gram ile satılan bir yündür. Bu özelliklerinden ve yumuşacık hissinden dolayı zenginliği, kaliteyi ve şıklığı simgeleyen kaşkollar, yeni yılda sevdiklerinize vereceğiniz en güzel hediyelerin başında geliyor.

Küçük Ama Çok Değerli Hediye
% 100 Deri Cüzdan
Karaca’nın %100 kalite anlayışı ile sunduğu %100 deri cüzdanlar, sevdiklerinize küçük ama değerli hediye alternatifleri arasında yer alıyor.
En Bilinen Hediye, En Kaliteli Haliyle
% 100 İpek Kravat
Yeni yıl denince ilk akla gelen hediyelerden olan kravat, Karaca kalitesi ve % 100 ipek kumaşıyla, kravat kullanıcılarının en çok seveceği hediye alternatiflerinden biri. Yüzlerce desen ve renk çeşitliliğiyle, sevdiklerinizin tarz ve şıklığına en uygun %100 ipek kravatlar, Karaca mağazalarında sizi bekliyor.