1993 yılında THY'de Uçucu Kabin Memuru olarak işe başlayan, Seher Dikmen, ilerleyen zamanda Kabin Amirliği, daha sonra Kontrol Kabin Amirliği görevlerini de başarıyla yerine getiren tecrübeli Purser Seher Dikmen, 24 yıl süren uzun uçuş serüvenini 29 Eylül'de memleketi İzmir'den İstanbul'a son uçuşla noktaladı.
Seher Dikmen’e İstanbul Atatürk Havalimanı’nda ailesi tarafından sürpriz bir veda partisi yapıldı. THY'den çalışma arkadaşlarının da katıldığı organizasyonda duygulu anlar yaşandı.
Geniş arkadaş kitlesine sahip, çok sevildiği anlaşılan kabin amirine gösterilen bu yoğun ilgi ayrıca İstanbul’a gelen yerli, yabancı tüm yolcuların ve yakınlarını karşılamaya gelen yolcu yakınlarının da ilgisini çekerek ortaya hoş görüntüler çıkardı.

Seher Dikmen, çalışma arkadaşlarına şu sözlerle veda etti: “Mayıs 1993 yılında Kabin Memuru olarak katıldığım THY ailesinden 29 Eylül tarihinde Kontrol Kabin Amiri olarak kendi isteğim ile emekli olarak ayrılıyorum. Geçirdiğim 24 güzel yıl içinde milli bayrak taşıyıcımız THY’de; Kabin Memurluğu, Kabin Amirliği, Sorumlu Kabin Amirliği ve Kontrol Kabin Amirliği gibi görevlerde yer aldım.  Bunca yıl işine aşık ve severek yapmış olduğum bu değerli görevin sonuna gelmiş olmasının burukluğu duyuyorum. Ancak ailem ve çocuklarımla geçireceğim bol zamanı düşündükçe de bunun heyecanı hissediyorum.”
İş hayatına bir süre verdikten sonra tekrar devam etmek istediğini söyleyen Seher, “Havacılık sektöründe olmaya devam edeceğim. Kardeşim uçak kiralama işi ile uğraşıyor. Tecrübelerimi ve bilgi birikimimi bu alanda kullanabilirim” diye konuştu.