Tonino Lamborghini, günümüz araç teknolojisinin getirdiği aerodinamik özellikler ön plana alınarak Lamborghini test laboratuvarlarında geliştirilen yataklarını, müşterilerine evlerinin konforunda keyifli bir tatil vaad eden otellerin hizmetine sunuyor. Türkiye’de Yatcop distribütörlüğünde satışa sunulan Tonino Lamborghini yatakları, sahip olduğu anatomik yapısı sayesinde vücudu tam olarak sararken, kullanılan kumaş ve dolgu malzemeleri stresten uzak, ağrısız bir uyku vaat ediyor. 3D bant sistemi ile dizayn edilen ve bi-elastic kumaş kullanılarak üretilen, anti stres özellikli, anti-bakteriyel, bedene tam uyumlu, çevre dostu ve sağlıklı yataklar, uyku esnasında vücutta basınç alanı oluşturmadığı için, kullanıcılarında boşlukta yatıyormuş hissi uyandırıyor. Yatcop, hali hazırda satışa sunduğu tek ve çift kişilik Monza, Le Mans, Silverstone ve Daytona modellerinin yanı sıra, isteğe bağlı özel siparişler de ürettirebiliyor. 

Yarım asırlık İtalyan yatak markası Magniflex de iki modeliyle Türk turizm pazarında yerini aldı!

50 yılı aşkın süredir 80’den fazla ülkede, kaliteli otellerin tedarikçiliğini yapan İtalya’nın lider yatak üreticisi Magniflex, Türkiye’de Yatcop ile pazara girdi. Markanın “Frenze” ve “Siena” isimli iki yeni modeliyle, turizm sektörüne özel çözümler sunan Yatcop, distribütörlüğünü yaptığı Tonino Lamborghini ürünleri ile birlikte, özellikle yeni otel yatırımlarının kaliteli, sağlıklı, uzun ömürlü ve uygun maliyetli yatak tedariği konusunda çözüm adresi olmayı hedefliyor. 

Yatcop’un temsilciliğini yaptığı 12 yıl garantili Tonino Lamborghini ve Magniflex marka yataklarıyla, turizm sektörüne sunduğu kurumsal çözümleri hakkında detaylı bilgi almak isteyenler, www.yatcop.com adresini ziyaret edebilirler.