Abide-i Hürriyet Caddesi'nde bir kavga ihbarı alan Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Önleyici Hizmetlerde görevli polis memurları olaya müdahale etti. Kavgayı yatıştırmaya çalışan polis memurlarına bir kişi bıçakla saldırdı. Saldırıda iki polis memuru kol ve sırtında yaralandı.
Ekip arkadaşları tarafından ilk müdahaleleri yapılan polis memurları kaldırıldıkları Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınırken, gözaltına alınan bıçaklı saldırgan Şişli Polis Merkezine götürüldü.

Diğer olay ise Beşiktaş Ortaköy Muallim Naci Caddesi'nde meydana geldi. Bir eğlence mekanı çıkışı iki grup arasında silahlı kavga çıktı. O sırada oradan geçmekte olan Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliğinde görevli polis memurları olaya müdahale etmek istedi. Silahlı gruptan kendilerine ateş açılması sonucu bir polis memuru bacağından yaralandı. Ekip arkadaşları tarafından Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan polis memuru tedavi altına alındı. 

Polis memurunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, silahla ateş ettikten sonra kaçan zanlıların yakalanması için çalışma başlatıldı.