Türkiye’nin en yaygın satış ağına sahip İhlas Pazarlama, sağlıklı su tüketiminin sağlıklı yaşam için ne kadar önemli olduğunun bilinciyle İhlas Ev Aletleri’nin bünyesinde görev yapan Türk mühendislerinin çalışmalarıyla TÜBİTAK’tan destek alarak geliştirilen Aura Cebilon Unique Reverse Osmosis Su Arıtma Cihazı’nı satışa sundu.

Aura Cebilon Unique, ABD merkezli Ulusal Hijyen Vakfı (NSF) tarafından belgelenen, bütün parçaları Türkiye’de üretilen tek su arıtma cihazı olma özelliği taşıyor. İhlas Pazarlama A.Ş. Genel Müdürü Orhan Korkusuz bu konuyla ilgili özellikle şuna vurgu yaptı; “Sektörde var olan regülasyon eksikliği, su arıtma cihazlarında hiçbir standart aranmaması, bunu fırsat bilen firmaların en ucuz maliyetle ürün ithalatı yapması ve tüketiciye sağlığı tehdit ederek geri dönen standartsızlık sebebiyle İhlas olarak kendimize ABD merkezli Ulusal Hijyen Vakfı (NSF) standartlarını baz aldık” ve ekledi; “Bir su arıtma cihazı diyelim ki 68 parçadan oluşuyor. Bunlardan 1 tanesi NSF standardına uygun olsa da cihazın üzerine maalesef NSF’li ürün yazılarak tüketici yanlış yönlendiriliyor. Oysa cihazın tamamının NSF sertifikası aldığı tek su arıtma cihazı İhlas Aura Cebilon’dur. 25 yıldır Türkiye’yi su arıtma cihazı ile tanıştıran firmayız. 25 yıl süresince önceliğimiz hiçbir zaman fiyat rekabeti olmadı.  Bu sebeple yıllık 240.000 adet ve 248 milyon TL’lik büyüklüğe sahip pazarın adetsel olarak %38, cirosal olarak da %55 pazar payına sahibiz.” 

Şebeke suyunu, içerdiği Sediment Filtre, Granül Aktif Karbon Filtre, Blok Karbon Filtre, Membarn Filtre ile çamur, tortu, pas, kum, toz, kötü koku vs’den arındıran Aura Cebilon, Mineralli Karbon Filtre sayesinde de temiz suya musluktan akmadan önce mineral takviyesi yaparak suyu zenginleştiriyor ve pH oranını düzenliyor.

İnsan yaşamında besinleri ve oksijeni organlara taşımak, vücut ısısını dengelemek, metabolizmayı düzenlemek, vücuttaki toksik maddelerin atılmasını sağlamak ve enfeksiyonlarla savaşmak gibi birçok önemli görev üstlenen suyun bu görevlerini yerine getirebilmesi için de sağlıklı olması gerektiği konusuna çözüm üreten Aura Cebilon Unique Reverse Osmosis Su Arıtma Cihazı, suda bulunan kirleticilerin tamamını ayrıştırdığı için sağlıklı ve hatta içerken zevk alınacak bir su elde ediyor. 

İhlas Ev Aletleri Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ömer Kamber cihazın tasarımıyla da dikkat çektiğini belirterek; “Tasarım aşamasında 2014 Design Turkey, 2015 Good Design The Chicago Athenaeum ve geçtiğimiz günlerde de 2016 A Design İtalya’dan ödül alarak ulusal ve uluslararası birçok ödüle sahip bulunuyor” dedi.

8 litre kapasiteli tank ile sağlıklı suyu depo ederek kullanıma her daim hazır bulunduran Aura Cebilon Unique musluktan geçen suyu dijital olarak raporlaması bakımından da farklılık oluşturuyor. Böylelikle filtre ömrü için kullanıcına uyarı veren Aura Cebilon Unique, iyi bir su arıtma sistemine sahip olmak kadar bakımın düzenli yapılması gerekliliğinin de altını çiziyor.

İhlas Pazarlama’nın uzman ekibinin altı aylık periyodik bakımıyla orijinal filtre değişimleri yapılarak ömür boyu sağlıklı su üretimi sağlayan Aura Cebilon Unique, yerli üretimin sağladığı ürün ve yedek parça tedariği ile kısa temin süreleri gibi bütün avantajlara da sahip bulunuyor. Türkiye genelindeki 170 İhlas Yetkili Servis noktası da kullanıcılara hızlı teknik servis desteği sağlıyor.