adwentorial
 

Lalezar Meyhane’de yerel lezzetler ve canlı müzik eşliğinde romantik bir gece

İstanbul’un en önemli buluşma mekanlarından olan, sıcak atmosferi ile misafirlerini ilk andan itibaren büyüleyen Lalezar Meyhane, 14 Şubat’ta size ve sevgilinize unutamayacağınız saatler yaşatmaya hazırlanıyor. Bu özel gecede sadece mum ışığı ile aydınlatılacak restoranda, sevgililer öncelikle özel kokteyller ve kanepelerle karşılanacak. Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan meyhane menüsünde ise çok özel yerel tatlar yer alacak. Dört farklı bölümden oluşan menüde ilk olarak “Aşk Bahçem”den lezzetler sunulacak. Narlı Zahter Salatası, Humus, Mütebbel, Muhammara, Ispanak Borani, Çiroz, Cevizli Deniz Börülcesi, Lakerda ve yeşil bezelye ile marine edilmiş deniz levreği soğuk başlangıçlar arasında yer alan yerel mezeler olacak. İkinci bölüm “Kalbimin Sahibi”nde ise ara sıcaklar arz-ı endam edecek. Karides güveç, Kalamar, Edirne Tava cigeri, acı biberli Oruk humus damaklarınıza ve aşkınıza ilk sıcak dokuşunu yapacak. “İkimiz” İçin konseptiyle sunulan ana yemeklerde balık ve kırmızı et arasından tercihlerini yapacak olan sevgilileri Deniz Levregi, Çipura, Kılıç balığı ve Mersin karides veya Kuzu pirzola, İncik, Kuzu şaşlık, ve firik pilavı bekliyor. Menünün “Tatlım” konsepti içeriğinde ise Fıstıklı Baklava, Sıcak irmik helvası , Haşhaş tohumlu yoğurtlu tatlı, Thessaloniki ve Şuruplu Taze Meyveler aşkınıza en tatlı dokunuşu yapacak.

Siz, Hilton İstanbul Bosphorus’un ünlü şefinin elinden çıkan lezzetlerin tadına bakarken, canlı müzik ile romantik melodiler ve İstanbul’un en sıcak ortamı da size eşlik edecek. Lalezar Meyhane bu özel geceyi ölümsüzleştirmek için geleneksel fotoğraf çekimini de unutmuyor. Gecenin anısına çekilecek fotoğrafın hediye edildiği bu romantik gecenin iki kişilik menü dahil fiyatı 510 TL.

Bosphorus Terrace’ta Baş Döndüren Akşam Yemeği Büfesi

Sevgililer Günü’ne özel kokteyller ile başlamak isteyenler Hilton İstanbul Bosphorus’un Lobby Lounge’ında buluşacak. Çiçekler ve kalpler ile süslenmiş bu romantik ortamda usta barmenlerin Sevgililer Günü için özel olarak hazırladığı kokteylinizi ya da kahvenizi yudumlayabilir; romantizm yüklü canlı müzik performansı ile kulaklarınızın pasını silebilir ve sonrasında muhteşem boğaz manzarasına sahip Bosphorus Terrace Restaurant’ın geceye özel hazırlanmış zengin açık büfesindeki birbirinden leziz tatları deneyebilirsiniz.

Bosphorus Terrace Restaurant’ın Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı akşam yemeği büfesi zengin çeşitleri ve baş döndüren lezzetiyle dikkat çekecek. Kadın ve erkek damak tatlarına hitap eden farklı lezzetlerin sunulduğu büfede zeytinyağlı Kral Karides’ten Ördek Terin’e, Somon Alabalık Füme’den Asya usulü baharatlı tavuk salatasına; dolma çeşitlerinden zeytinyağlı mezelere dünya mutfağından pek çok seçki bulunacak. Restoranın pişirme istasyonunda kaya tuzunda safranlı levrek ve döner kebap ile sıcak tabaklarda köfte, pirzola, deniz ürünleri tempura gibi çok özel lezzetler sunulacak.

Sevgilinizle birlikte çektireceğiniz hatıra fotoğrafının hediye edileceği ve romantik canlı müziğin tüm gece boyunca aşıklar için performans sergileyeceği bu özel akşam yemeğinin iki kişilik fiyatı 520 TL.