Yeni baştan inşa edilerek yenilenen ‘Güral Premier Hotel Belek’, dolu dolu geçen bir yaz sezonunun sonunda sonbahara hızlı bir giriş yaptı. Okulların yaz tatillerinin uzamasıyla birleşen bayram tatilini fırsat bilen ailelerin yoğun ilgi gösterdiği otel, Kurban Bayramı’na tüm canlılığıyla hazır.

Güral Premier Hotel Belek, özel havuz alanları bulunan suit odalar ve standart odalarının yanında, denize sıfır veranda ve teras alanları bulunan, banyo ve mini mutfaklı VIP pavilyonları ile misafirlerine sayısız olanaklar sunuyor. 2 ve 3 katlı, ağaç boyunu geçmeyen binalardan oluşan otel, plaj ile iç içe konumlanan, birbirinden farklı temalardaki beach bar’ların bulunduğu, servis ve hizmetin şezlonglarda bile hız kesmediği sahiliyle farklılık yaratıyor. 

Bayramlar aileyle güzel

Güral Premier Hotel Belek, Kurban Bayramı’nı ailece, huzurlu ve güvenli geçirmek isteyen misafirleri için her durumu düşünüyor. Otel, her yaş grubu için ayrı oyun odalarının bulunduğu, sabah 09.00’dan akşam 23.00’e kadar profesyonel eğitmenler gözetiminde çocukların teslim edildiği Happyland alanı ile çocuklu ailelere süresiz tatil keyfi sağlıyor. 

Çocuklar yeni arkadaşlıklar edinerek sosyal gücünü kuvvetlendirirken, öğretici ve eğlenceli oyunlarla kaliteli zaman geçirebiliyor. Bunların yanında sahilde gölge bir alan içinde konumlanmış olan oyun parkıyla aileler çocuklarını sahilden, tatil keyifleri bozulmadan takip edebiliyor.
Havuzlu suit daireler de çocuklarıyla birlikte tatil keyfi yapmak isteyen aileler için kaçınılmaz bir fırsat.

Tatilin en keyifli adresi Quu Spa

Dünyanın en prestijli spa ödülü ‘World Luxury Spa Awards’ı dördüncü kez alarak, 2015’te de hem Türkiye’de hem Avrupa’da ‘En Lüks Spa’ seçilen Quu Spa, dünyanın çeşitli ülkelerinden getirilen, alanlarında uzman terapistler ve organik ürünleriyle bir spadan çok daha fazlası. Quu Spa, Avrupa ve uzak doğu masajları, Türk hamamından, güzellik uygulamalarına kadar geniş bir skalada hizmet veriyor.