Anahtar priz ve elektrik aksesuarları alanındaki 17 bin parçalık ürün portföyünü, hem ülke içine hem de dünyada 50’den fazla ülkeye ulaştıran Günsan Elektrik, referans proje çalışmalarıyla da birçok kamu ve prestijli özel konut projelerinde yer alıyor.

Şehir Hastanelerinde Günsan İmzası

Geniş ürün portföyü sayesinde referans proje çalışmalarını kolaylıkla hayata geçirdiklerini belirten Günsan Elektrik Satış Direktörü Vedat Yazar, “Ürün portföyümüzde yer alan alçak gerilim tesisatı ekipmanları olan elektrik anahtarı, priz, grup priz, şalt malzemesi, kompakt şalter, kaçak akım röleleri, sigorta kutuları ve aksesuarları ile referans projeler için çözüm ortağıyız. İstanbul Havalimanı projesinin yanı sıra Adana, Elazığ, Bursa ve Yozgat’taki şehir hastanelerinin ardından son olarak Konya Karaman Şehir Hastanesi’nin aydınlatma kontrolünü yaklaşık 35 bin adet Visage serisi ürünümüzle gerçekleştirdik”dedi.

Son iki yılda önemli gayrimenkul projelerinde yer aldı

Günsan olarak büyük ölçekli gayrimenkul projelerinde yer almak üzere son iki yılda önemli adımlar attıklarını da belirten Yazar, “DAP Yapı tarafından Kartal sahil şeridindeki karma yaşam konseptli İstmarina projesinde yer alan toplam 1502 daire ve 258 ticari alanın; Metal Yapı Konut’un Küçükçekmece gölüne komşu Blue Lake projesinde yer alan toplam 788 daire ve 22 ticari alanın anahtar, priz ürünlerini sağladık. Vira İstanbul projesinde de toplam 1156 adet konut ve 39 ticari alanın anahtar, priz ürünleri Günsan markalı olacak. Bu kapsamda inşaat sektörüne kaliteli, güvenilir ve uygun fiyatlı çözümler sunmaya önümüzdeki dönemde de devam edeceğiz” dedi.

Günsan Hakkında

1982’de anahtar priz ve elektrik aksesuarları imalatı yapmak üzere kurulan Günsan, 1995’te halen üretiminin devam ettiği endüstriyel tesisine geçti. Anahtar-priz üretimi ile Türkiye’nin sektöründe öncü şirketlerinden biri olan Günsan, inşaat sektöründe alçak gerilim tesisatı ekipmanları olan elektrik anahtarı, priz, grup priz, şalt malzemesi, kompakt şalter, kaçak akım röleleri, sigorta kutuları ve aksesuarlarından oluşan 17.000 parçalık ürün portföyünü distribütörleri ve bayileri aracılığı ile hem ülke içine hem de dünyada 50’den fazla ülkeye ulaştırıyor.