Şık ambiyansıyla otelin en göz alıcı bölümlerinden olan Gümüşsuyu Restaurant’ın her hafta yenilenecek Ramazan menüsünde; iftariyelikler, çorba, ara sıcak, ana yemek, tatlı ve sınırsız meşrubatları geniş bir yelpazede misafirlere sunulacak. Gümüşsuyu’nun en iddialı yemeklerini buluşturan ‘ İftar Menüsü’, bu Ramazan’da da geleneksel mutfağımızın en seçkin lezzetlerini bir araya getirecek. Geleneksel Türk mutfağına ait lezzetlere getirdiği kendine has yaklaşımlarla yıllardır lezzet ve kaliteden ödün vermeyenlerin ilk tercihleri arasında yer alan Gümüşsuyu Restaurant’ın Ramazan ayı için hazırladığı iftar menüsünde; yine geleneksel mutfağın en gözde lezzetleriyle, dünya mutfağının en çok tercih edilen farklı seçenekleri buluşuyor. 

Gümüşsuyu’nun her hafta yenilenerek farklı lezzetler eklenecek 5 adımlı İftar Menüsü; geleneksel iftariyelikler, çorba, ara sıcak, ana yemek, tatlı ve sınırsız içecek olarak sunuluyor. Ayrıca bozadan hurmaya, güllaçtan pideye, pestilden zerdeye iftar sofralarının vazgeçilmezi olan lezzetler de Gümüşsuyu Restaurant'ta Ramazan boyunca iftar sofralarınızı renklendirecek. 

Gümüşsuyu Restaurant’ta Ramazan ayı boyunca misafirleriyle buluşacak olan ‘açık büfe sahur’ ise sağlıklı ve lezzetli alternatifleriyle; hem vazgeçilmez bir geleneği yaşatacak, hem de oruç tutanlar için bol alternatifli bir lezzet deneyimi sunacak.

Rez Tel : 0212 377 88 55