‘Centilmen sözünün değeri’ mottosuyla erkek giyiminde fark yaratan Giovane Gentile, 2018 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda baharın tüm enerjisini koleksiyonlarına yansıtıyor. 
Yeni gelen mevsimin heyecanını ve sıcaklığını sentetik unsurlardan uzak, doğal, hafif, güçlü ve esnek kumaşlarla buluşturarak yeni sezona taşıyan Giovane Gentile, beylerin hem iş hayatında hem de günlük hayatında yerini alıyor. Yeni sezon modellerinde yer alan ve vücut hareketlerini mükemmel şekilde izleyen, organik, kırışmaz ve elastik ‘estratolar’ ile ince hafif ve su itici ‘noW’ kumaşlar, beylerin vazgeçilmezi takım elbiselerde vücut buluyor. 

Maskülen ve esnek 
Özel yün ve elyafların harmanlandığı takım elbiselere ipek ve yünün melezliğiyle karşılık veren Giovane Gentile, ileri teknoloji kullanılarak hafifletilmiş kumaşlarla tasarlanan ekose takımlarıyla erkeklerin günün her anına adapte olmalarına yardımcı oluyor. Takım elbiselerini yüzde 100 pamuk gömleklerle kombinleyen Giovane Gentile, rahatlığın ayrıcalığını tüm koleksiyonunda yansıtıyor. 

Gömlek rahatlığında ceketler
Koleksiyonda farklı dokunuşlara da yer veren Giovane Gentile, ipek, yün ve pamuğun mükemmel birlikteliğini gün yüzüne çıkaran ve tüm ağırlıkları bir tarafta bırakarak astarsız, vatkasız ve telasız ceketlerle rahatlığın manifestosunu yazıyor. Yün ve pamuk karışımı bukle dokuma ceketler ve mısır elyaflarından üretilmiş doğal ipliklerden örme polo yaka trikolar ise baharın ılık esintilerini karşılamayı sağlıyor. Giovane Gentile erkeklerin günün her saatinde rahatlıkla kullanabilecekleri ‘metis süet’ ceketler de astarsız olma özelliği ile oldukça konforlu bir günün kapılarını aralıyor.