Türkiye’nin de içinde bulunduğu EMEA (Europe, Middle East, Africa) bölgesinde 2020 yılına kadar 16 milyon yeni projenin devreye alınacak olması, nitelikli proje yöneticisine olan ihtiyacı her geçen gün arttırıyor. Kurulduğu günden bugüne bilgi teknolojileri, finans, sağlık, inşaat, perakende gibi farklı sektörlerden binlerce profesyonele verdiği eğitimlerle PEM (Proje Eğitim Merkezi), orta ve uzun vadede şirketlerin karlılığına geri dönüşü yüksek eğitimlerle sürdürülebilirliğe katkı sağlıyor.

Proje Eğitim Merkezi kurucusu Cenk Üstünsöz; uluslararası geçerli  sertifikasyon eğitimlerine katılanların “değişimi başarıyla yönetenler” olduğunu söylerken, başarılı projeler için “doğru iş analizi ve etkin proje yönetimi teknikleri” nin öğrenilmesi gerektiğinin altını çiziyor. Üstünsöz “Sürdürülebilir bir dünya için, kaynaklarımızı verimli kullanmak zorundayız. Az ile çoğu yapabilmek verimlilik ve karlılık için olmazsa olmazımız ” diyor.

PEM’nin eğitimleri  ile işimizi ve dünyamızı sürdürülebilir kılmak mümkün. PEM’ni linkedin, facebook ve twitter’da takip etmeye başlayan katılımcılar eğitim programlarında  indirim hakkı kazanıyor.  

http://www.projeegitimmerkezi.com