Çeyrek asırlık tecrübesiyle gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarından biri olan ve bugüne kadar binlerce aileyi ev sahibi yapan FuzulEv, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden 1453 Engelliler Spor Kulübü ile bir yıllık sponsorluk anlaşmasını yeniledi.

Yenilenen anlaşma kapsamında, mavi beyazlı takım önümüzdeki sezon bir kez daha FuzulEv desteğiyle Tekerlekli Sandalye Bölgesel Basketbol liginde mücadele edecek. 1453 Engelliler Spor Kulübü iç ve dış saha maçlarında göğsünde FuzulEv yazılı formayı terletmeye devam edecek.

1453 Engelliler Spor Kulübünü desteklemelerinin kendileri için ayrı bir önem taşıdığını vurgulayan Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, ‘’Sporun geniş kitlelere ulaşma ve insanların hayatına dokunma gücü, FuzulEv olarak bizim vizyonumuzla birebir örtüşüyor. Amacımız tek bir takım veya tek bir alanı sahiplenmek değil, daha bütünsel bir stratejiyle ilerlemek. Sponsorluk anlaşmalarının rakamsal değerinden çok anlamına ve hedefine odaklanıyoruz. 1453 Engelliler Spor Kulübü ile daha önceki sezonda gerçekleştirdiğimiz anlaşmadan büyük mutluluk ve gurur duyduk. Türk sporunu desteklemek ve sektöre örnek teşkil etmek adına sponsorluğumuzu yenileme kararı aldık’’ şeklinde düşüncelerini ifade ediyor. Herkesi 1453 Engelliler Spor Kulübünün yanında yer almaya davet eden Eyüp Akbal, ‘’Ülkemizde dayanışma oldukça başarının gelmesi de kaçınılmaz olacaktır. 1453 Engelliler Spor Kulübüne 2017-2018 sezonunda başarılar diliyorum” dedi.