Kişisel bakım ürünlerin kategorisine girişiyle fark yaratan Eyüp Sabri Tuncer, doğal yağlar ile oluşturduğu losyon serisini genişletmeye devam ediyor. Doğal Avokado Yağlı El ve Vücut Losyonu içeriğindeki %100 doğal avokado yağından gelen zengin özellikler sayesinde yumuşak, pürüzsüz ve yepyeni bir cilde kavuşmanıza yardımcı olur. Shea Butter, E Vitamini ve mucizevî avokado yağının bir araya gelmesiyle hazırlanan mükemmel formülü cildi derinden besliyor, tazelenerek yenileniyor ve daha parlak görünmesini sağlıyor. Zengin vitamin ve yüksek mineral içeriğinin ciltte sağladığı yoğun nemlendirme ile farkı hissettiriyor ve hayatı tazelemeye devam ediyor.

Eyüp Sabri Tuncer Doğal Avokado Yağlı El ve Vücut Losyonu, paraben, mineral, hayvansal yağlar, insan ve çevre sağlığına zararlı sentetik bileşenler içermemesiyle de öne çıkıyor. Eyüp Sabri Tuncer ayrıca vegan sertifikalı tüm ürünleri ile tüketicilere hayvanlar üzerinde test edilmediğinin güvencesini veriyor.

Avokado Yağının Özellikleri

Avokado yağı, diğer meyvelerden daha yüksek mineral oranına sahip olan avokado meyvesinden elde edilir. Yağ asitleri kompozisyonu olarak yüksek Oleik asit içeriği olan avokado yağı, cilt için emilimi yüksek en faydalı yağlardan biridir. Özellikle içeriğinde yüksek oranda E, A ve D vitaminleri, Niacin (B3 vitamini),Biotin (B7 vitamini, bir diğer deyişle güzellik vitamini) yer almaktadır.

Zengin vitamin ve mineral içeriğiyle ciltte mükemmel emilimi sayesinde farklı cilt katmanlarına nüfuz ederek yüksek nemlendirme ve yumuşatma sağlayan avokado yağı, yüksek miktarda potasyum, magnezyum, fosfor ve silisyum içerir.

Eyüp Sabri Tuncer ve EST 1923 hakkında

1923’ten beri Türkiye’ nin köklü ve saygın koku duayeni olan Eyüp Sabri Tuncer, yaptığı yatırımlarla sürekli yenilenen Ankara’ daki fabrikasında, öncelikli kolonya olmak üzere, kişisel bakım, ev bakım ve temizlik ürünlerinde doğal içerikli ürünler geliştirerek, Türkiye’ nin uluslararası standartlarda hijyenik üretim ve dağıtım yapan, koku ve ferahlığın önemli olduğu her alanda var olan, doğaya önem veren, köklü geçmişini yenilikçi ve öncü yaklaşımı ile yarına taşıyan bir markadır.

2016’da Avrupa Vejetaryen Birliği tarafından vegan/vejetaryen ürün özellikleri taşıyan ürünlere verilen V-LABEL sertifikasını alan Eyüp Sabri Tuncer, kozmetik sektöründe bu belgeyi alan ilk firmalardan biri olmuştur. Limon kolonyası ambalajında Braille alfabesi kullanarak bir ilke imza atmıştır. Marka; online satış ve yurt dışı satışın yanı sıra Ankara Ulus’ta yer alan mağazası ile İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa, Antalya Gazipaşa, Bodrum ve Dalaman gibi Türkiye’ nin dışa açılan kapıları olan hava limanlarının DutyFree alanlarında ve seyahatini deniz üzerinden yürütenler için BTA’ larda da dünya markaları ile bir arada tüketicilerine ulaşmakta ve alışveriş keyfini yaşatmaktadır.