Türkiye’nin kurumsal ve bireysel olarak en çok tercih edilen antivirus ve internet güvenliği yazılımlarını sunan ESET, personel motivasyonunu artırmak ve kurum içi dayanışmayı geliştirmek amacıyla çalışanlarına yönelik bir haftasonu etkinliği düzenledi. Etkinliğe ESET Türkiye’nin İstanbul merkez ofisi çalışanları başta olmak üzere Ankara, İzmir, Adana ve Trabzon personeli ve aileleri katıldı.

Yılın yorgunluğunun atıldığı etkinilkte Bolu’da bulunan Yedigöller bölgesi ziyaret edildi. 13-14 Ekim tarihlerinde gerçekleşen gezide Yedigöller bölgesi, yeşilin her tonu ve sonbaharın tatlı serinliği ile ziyaretçilerini karşıladı. Yedigöller Milli Park’ında yer alan doğa harikası 7 göl ve harika orman, büyüklerin olduğu kadar çocukların da doğayla bütünleşmesine imkan verdi.

Gezinin akşamında ise Gerede’deki Kaya Greenpark Oteli’nde konaklanıldı. Otelde düzenlenen eğlencede de ESET Türkiye personeli keyifli bir akşam geçirdi.

Türkiye’nin en güçlü siber güvenlik kadrosu

Etkinlikte bir konuşma yapan ESET Türkiye CEO’su Alain Soria, “ESET Türkiye olarak antivirüs ve internet güvenliği kategorisinde ülkemizin en güçlü ve en istikrarlı personel kadrosuna sahibiz“ açıklamasını yaptı. Hem ürün kalitesi hem de personel yetkinliği sayesinde liderlik konumlarını pekiştirdiklerini dile getiren Soria, çalışanlarla gurur duyduğunu söyledi. Özverili ve uyumlu çalışmanın başarıyı getirdiğini aktaran Alain Soria, tüm personele çaba ve hizmetleri için teşekkür etti.