Philips, Multigroom QG3380/16 ile erkeklerin tüy sorununa fonksiyonel ve kapsamlı bir çözüm sunuyor. Saç, sakal ve vücut tüylerinde kullanılabilen Multigroom QG3380/16, yüksek performanslı bıçakları, 50 dakika şarjlı kullanımı ve su geçirmez özelliği ile işe dönüş döneminde erkeklerin favorisi olmaya aday…

 

Kendiliğinden bilenen ve krom çelikten üretilen Multigroom QG3380/16, uçları yuvarlatılmış bıçakları ve tarakları ile tahrişsiz ve hassas bir bakımı mümkün kılıyor. Multigroom QG3380/16, Turbo güç özelliği ile tüylerin en uzun ve yoğun olduğu bölgelerde hızını artırarak maksimumum performans sağlıyor.

 

5 bıçak ve 5 tarak ve baştan aşağıya kusursuz bakım…

Pürüzsüz bir dokunuş için yanak ve çenedeki küçük tüyleri bile almanıza olanak tanıyan hassas folyolu traş makinesine sahip olan Multigroom QG3380/16, hassas düzelticisi ile tarzını sakalıyla ortaya koymak isteyen erkeklere ince detaylar ve kıvrımlar oluşturmada yardımcı oluyor.

 

Keskin hatlar oluşturmayı sağlayan tam boyutlu düzeltici ile şekillendirme sorununa fonksiyonel bir çözüm getiren Multigroom QG3380/16, 1 milimetreden 18 milimetreye kadar ayarlanabilen sakal ve kirli sakal tarağı ile farklı boyutlarda düzeltme imkanı tanıyor. Özel kirli sakal tarağı ise 1 milimetre hassaslıkla 12 farklı uzunluk ayarı ile erkekleri istedikleri kusursuz görünüme kavuşturuyor.

 

Mükemmel görünüme hazır olun!

Erkeklerin mükemmel görünüm için ihtiyaç duyduğu tüm fonksiyonlar Multigroom QG3380/16’da bir arada... Hassas tarak kusursuz görünüm için kaş ve favorileri nazik bir şekilde taramayı sağlarken, 3 milimetreden 20 milimetreye kadar 18 farklı uzunluk ayarı bulunan saç fırçası farklı saç stilleri oluşturmaya ve saçları düzeltmeye yardımcı oluyor.

 

Burun ve kulak tüyleri için geliştirilen özel düzelticiye ek olarak hipoalerjenik folyodan üretilen erkek vücut bakım seti konforlu bir tıraşın kapılarını açıyor. Vücut tarağı ile vücut tüylerinin istenilen uzunlukta düzeltilmesini sağlayan Multigroom QG3380/16, göğüs, kol altı ve kasık bölgelerinde temiz ve rahat düzeltme için 10 farklı ayar sunuyor.

 

Islak ve kuru kullanıma imkan tanıyan teknolojisi ile baştan aşağı bakım sağlayan Multigroom QG3380/16, tüm başlıkları koruyan taşıma çantası ile de iş seyahatleri ve tatil valizlerinde yerini alıyor.

 

1 saat şarj ile 50 dakikalık kablosuz kullanım sağlayan ve 5 dakikalık hızlı şarj ile düzeltme işlemleri için maksimum fayda sunan Multigroom QG3380/16’nın önerilen perakende satış fiyatı 274,99 TL.

 

Daha küçük bir alternatif tercih edenlere…

Philips’in Multigroom serisinin bir diğer üyesi olan QG3320/15, 3 başlık seçeneği ile sakal, bıyık ve favori stilleri oluşturmada yardımcı oluyor. 10 saatlik șarjla 60 dakikalık kablosuz kullanım sunan Multigroom QG3320/15’un önerilen perakende satış fiyatı ise 119,99 TL.