Electrolux, beyaz eşya kategorisindeki konumunu güçlendirmeye devam ediyor. Akademetre’nin toplam 12 ilde 1200 kişiyle yaptığı yüz yüze görüşmelere dayanan “İtibar ve Marka Değer Performans Ölçümü” araştırmasına göre “The ONE Awards 2017” Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde Beyaz Eşya sektöründe birincilik ödülü Electrolux’ün oldu.

40’ı aşkın sektörde önde gelen markaların dokuz ana kriter üzerinden değerlendirmeye tabi tutulduğu ödül organizasyonunda Electrolux Türkiye, 2017 yılında Beyaz Eşya sektöründe marka itibarını en çok artıran kurum seçilerek “The One” ödülünün sahibi oldu. Electrolux Türkiye’ye ödülü, 5 Ocak Cuma akşamı Raffles İstanbul Zorlu Center’da düzenlenen törende takdim edildi.

Electrolux Türkiye adına ödülü kabul eden Beyaz Eşya Ülke Müdürü Ilgaz Volkan, 100 yıllık küresel geçmişe sahip Electrolux’ün amacının hayatı daha iyiye şekillendirmek olduğunu ve 25 yılı aşkın süredir faaliyet gösterdikleri Türkiye’de tüm düşüncelerinin, tüm ürünlerinin, tüm hizmetlerinin ve tüm etkileşimlerinin bu çabayı yansıttığını dile getirdi. Volkan, sene içinde yaptıkları çalışmaların sonucunu görme fırsatı verdikleri için Marketing Türkiye ve Akademetre’ye, bu başarıda emeği geçen tüm ekibine ve Electrolux’ün değerli kullanıcılarına teşekkürlerini iletti.