Buzlar ülkesi olarak anılan Antarktika’da FEST Travel’ın gezi güzergâhı, gemi güzergâhına bağlı olarak Güney Shetland Adaları ve Antarktika’nın batı kıyıları arasındaki bölgedir.
Dünyanın en soğuk kıtası olan Antarktika’da sıcaklık kış aylarında -70'in altında, penguenleriyle meşhur olduğu kadar, fırtına kuşları olarak adlandırılan Albatroslarıyla da oldukça ünlüdür.
Dünyanın güneyindeki ucu, yeryüzünün en soğuk, en kuru kıtası FEST Travel ayrıcalığıyla sizlerle buluşuyor. Yalnızca az sayıda bilim insanının ayak bastığı yer olan bu özel coğrafya uzaklardan baktıran Gemi (Cruise) seyahati değil, sizi karalarda gezdiren gerçek tekne gezisidir.
Güney Kutbu’nun gerçek sahipleri: Deniz kuşları, penguenler, foklar ve balinaları, adını İngiliz kâşif Sir Francis Drake’den alan ünlü Drake Geçidi’ni buz kütleleri arasında Ocean Nova gemisi ile 9 gün süren unutulmaz bir yolculuk ile keşfetmek isterseniz adres FEST Travel!
Fest Travel, ilkini bu sene 27 Şubat'ta gerçekleştirdiği Antarktika’ya ikinci gezisini 18 Kasım- 1 Aralık tarihleri arasında gerçekleştiriyor. Kaçırmayın!
Antarktika Gezisi / 18 Kasım -1 Aralık 2015 / Festtravel.com.