Mercedes-Benz tarafından ilk olarak 2013 yılında piyasaya sunulan ve dört kapılı coupé tasarımı ile yeni bir segmentin öncülüğünü yapan CLA modelinin Score Edition donanım paketi Türkiye pazarına sunuldu. Mercedes-Benz Türk’ün Türkiye Futbol Federasyonu sponsorluğunun 20’nci yılında otomobilseverlerle buluşan Score Edition sınırlı sayıda üretildi. 
Turuncunun dinamizmi
Turuncu detaylarıyla çarpıcı bir dinamizm kazanan CLA Score Edition, beyaz, metalik dağ grisi, metalik kozmos siyahı ve metalik kutup gümüşü dış renk seçenekleriyle sunuluyor. Aracın dış tasarımında bi-xenon farlarını çevreleyen turuncu halkası, ön ve arka tamponlarındaki turuncu süslemeleri, AMG tasarımı, turuncu çeperli hafif alaşım jantları dikkati çekiyor. 
Özgün iç tasarım
Score Edition’ın iç tasarımında ise turuncu çizgili siyah emniyet kemerleri, turuncu renkli dikişleri ile ARTICO deri kaplı ön konsol, kontrast renkte turuncu dikişli “Mercedes-Benz” yazılı paspaslar, gümüş renkli krom süslemeler ve turuncu dikişleri ile kapı kol dayanakları ve turuncu dikişli siyah deri ve turuncu süsleme şeritli siyah DINAMICA mikrofiber kumaşlı spor koltuklar özgün bir stil yaratıyor.