Verimli motorları, düşük yakıt tüketimleri, yüksek performansları ve konfor özellikleri ile öne çıkan Citroën modellerinde avantajlar hız kesmeden devam ediyor. Citroën bahar kampanyalarının ardından yaza da yeni bir kampanya ile giriş yapıyor. Haziran ayında Citroën’in ticari ve binek araçlarının belirli modellerinde faizli kredi kampanyasında oran %0,89 olarak belirlendi.



Citroën’in ticari araçları, Berlingo ve Nemo’da Haziran avantajları

Citroën’in, ticari araç segmentindeki önde gelen modeli Berlingo, Haziran ayında çok özel fırsatlarla satışa sunuluyor.Citroën ticari araçlar ürün gamında bulunan Berlingo Panelvan ve Berlingo Combi modellerinde Haziran ayı içinde 25.000 TL’ye 25 ay %0,89 faizli kredi imkanı bulunuyor. Yine Citroën ticari araçlardan Nemo Panelvan ve Nemo Combi modellerinde de 20.000 TL’ye 20 ay %0,89 faiz kredi kampanyası alıcıları bekliyor.



Yazın keyfini Citroën’in binek araçlarından C3, C4 Cactus ve C-Elysée ile çıkarın

Citroën’in binek modellerinde de yine kaçırılmayacak Haziran fırsatları Citroën tutkunlarını bekliyor. C3, C4 Cactus, C-Elysée modellerinde çok özel fırsatlarla 20.000 TL’ye 20 ay %0,89 faizli kredi imkanı sunuluyor. Ayrıca C4 Cactus’ün Shine versiyonunda Cam Tavan opsiyonu hediye olarak sunulmaya devam ediliyor.




Citroën C3, 1.2 PureTech teknolojili 82 HP’lik benzinli motoru, ETG otomatik şanzımanı ve 3.94 metrelik uzunluğuyla bir şehir aracından beklenen tüm beklentileri karşılıyor. Geniş iç mekan ve bagaj kapasitesiyle yüksek konfor sunan Citroën C3, 10.2’lik dönüş çapıyla da şehir içi kullanımda maksimum kıvraklık ve işlevsellik sağlıyor.



Citroën C4 Cactus, tüm araç fonksiyonlarını tek noktadan yapabilme kolaylığını sağlayan 7’’ dokunmatik ekranı, kanepe görünümlü geniş ön koltukları ve tavana yerleştirilen yolcu hava yastığı (Airbag in Roof teknolojisi) sayesinde daha geniş oturma alanı sunuyor. C4 Cactus’ün şık bir valizi andıran Top Box torpido gözü, aynı zamanda işlevselliği ve kolay erişebilir olmasıyla da kullanıcılara büyük rahatlık sağlıyor. Citroën’e özel, yüksek ısı izolasyonlu panoramik cam tavan sayesinde, aracın içine devamlı filtrelenmiş bir ışık girişi sağlanıyor. Filtrelenmiş koruması sayesinde panoramik cam tavan yazın yolcularını UV ışınlarından koruyor ve sıcaklığı asgariye indiriyor. Kışın ise üst düzey termik izolasyonu sayesinde sıcaklığın korunmasını sağlıyor.



C-Elysée, Citroën’in teknoloji ve tasarım konularındaki uzmanlığını yansıtan, ekonomik motorları, avantajlı fiyatları ve çarpıcı tasarımı ile dikkat çekiyor. Performans, yakıt verimliliği ve dayanıklılık için tasarlanmış olan C-Elysée’nin 3 silindirli 1.2 PureTech ETG5 motora sahip Confort ve Attraction benzinli versiyonunun yanı sıra tasarruf özellikleriyle öne çıkan 4 silindirli 1.6 HDi 92 HP gücündeki motora sahip Confort ve Exclusive modelleri de kampanya kapsamında yer alıyor.



Berlingo, Citroën’in, ticari araç segmentinde yenilenen donanım özellikleriyle dikkat çekiyor. Çekici ön yüzü ile birlikte yeniden konumlandırılmış LED’li gündüz farlarına, yeni bir radyatör ızgarasına ve ön tampona kavuşan Berlingo, segmentinde fark yaratıyor. Berlingo Maxi Panelvan, optimum ve uyumlu boyutları sayesinde her ihtiyacınızı karşılıyor. Geniş yan sürgülü kapısı ve asimetrik 180° açılabilir asimetrik arka yük kapısı sayesinde optimum bir yükleme hacmi sağlıyor. Berlingo Combi, ideal boyutuyla kendi sınıfında rekor bir oturma rahatlığı ve çok yönlü bir kullanım sunuyor. Ön tarafta, aracın genişliği boyunca uzanan tavan rafı büyük bir eşya saklama hacmi sağlıyor. Arkada, kabinden erişilen tavan bagajı, 60 litrelik ek eşya saklama kapasitesi sunuyor.

Citroën Nemo Combi: Modern ve dinamik bir yapıya sahip olan Citroën Nemo Combi, kompakt dış boyutları, geniş iç hacmi, günlük kullanıma uygunluğu ve ekonomik performansı sayesinde hayatı kolaylaştırıyor. Özenle ve ustalıkla tasarlanan Nemo Combi, kullanıcı dostu ve samimi bir iç ortam sunuyor. Citroën Nemo Combi, geniş yan sürgülü kapıları sayesinde her koşulda kolay erişilebilirlik sağlıyor. MP3 uyumlu araç radyosu ve CD oynatıcısı, bluetooth telefon kiti, arka park sensörü ve yarı entegre navigasyon gibi birçok konfor özelliği, sürüş yardım ve güvenlik sistemleri ile donatılan Citroën Nemo Combi, hem şehir içinde hem de şehir dışında kaliteli bir sürüş sağlayan verimli ve ekonomik bir HDi 75 dizel motora sahip.




Citroën Nemo Panelvan, kompakt ebatlarıyla kullanımı kolay ve geniş yükleme kapasitesi sunuyor. Konforlu iç tasarımı ve ergonomik sürüş pozisyonu ile binek araç sürüşü sunan Citroën Nemo Panelvan, hem şehir içinde hem de şehir dışında kaliteli bir sürüş sağlayan verimli ve ekonomik bir HDi 75 HP dizel motora sahip.