Türkiye’yi bebek, çocuk ve genç odası kavramlarıyla tanıştıran Çilek, dünya çocuklarının da odalarını süslemeye devam ediyor. Yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da yoğun ilgi gören Çilek Odaları, son olarak 2-6 Ağutos tarihleri arasında Amerika Birleşik Devletleri’nde gerçekşen Las Vegas fuarına damgasını vurdu. Özel stand tasarımı ve eğlenceli sunumlarıyla görenleri kendine hayran bırakan Çilek, jüri tarafından yapılan değerlendirmeler sonucu, katılımcı yüzlerce firma arasından, fuarın en iyi standı seçildi.
 
Fuarda, Amerika Birleşik Devletleri başta olmak üzere aralarında Meksika, Panama, Ekvador, Honduras, Bolivya gibi Latin Amerika ülkelerinin de bulundugu toplam 105 firma, Çilek standını ziyaret etti. İleriki yıllar için uzun soluklu iş birliklerinin temellerinin atıldığı fuar, bir çok yeni pazarın kapılarını açtı.
 
Çilek Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, başarılı geçen Las Vegas Fuarı ardından şu şekilde konuştu; “Dünyaca ünlü bir fuarda, yüzlerce marka arasında, özel jüri tarafından yapılan değerlendime sonucu, en iyi stant ödülü almak bizi mutlu etti. Hem ürünlerimizle hem de duruşumuzla beğenilen bir Türk markası olmak bizi gurulandırıyor. Fuar süresince başta Latin Amerika ülkeleri olmak üzere 100’ü aşkın ülkeden firma yetkilileri ile görüştük. Görüşmelerimizin pazarda verimli yeni işbirlikleri ile sonuçlanacağına inanıyoruz. Bizim için çok olumlu geçen bir fuardı. Las VegasFuarı’na önümüzdeki yıl tekrar katılmayı planlıyoruz.”