Türk otomotiv sektörünün öncü şirketlerinden Çelik Motor’da yeni bir dönemin heyecanı yaşanıyor. Çelik Motor bünyesinde müşterilere verilen araç kiralama hizmetleri bundan böyle “Garenta” markası altında yoluna devam edecek. Müşteriler günlük kiralamada “GarentaDAY”, uzun dönem kiralamada ise “GarentaPRO” markalarından hizmet alacak. Bu birleşimle birlikte 2005'ten bu yana Türkiye’de operasyonel kiralama pazarına yön veren Çelik Motor Filo markası yenilendi. Çelik Motor Filo, yıllara dayanan rakipsiz deneyimini artık Garenta çatısı altında “GarentaPRO” markasıyla sürdürecek.


Çelik Motor Genel Müdürü Bora Koçak: “Uluslararası marka olma yolunda adım attık”
Çelik Motor Genel Müdürü Bora Koçak, araç kiralama pazarındaki rekabeti farklı bir boyuta taşıyan yenilenme hakkında şunları söyledi: “Garenta, rent a car pazarında genç bir oyuncu olmasına rağmen 2 yılda marka bilinirliğinde oldukça iyi seviyeye ulaştı. Bu nedenle Çelik Motor bünyesindeki tüm kiralama operasyonunu ‘Garenta’ çatı markası altında birleştirdik. Çelik Motor Filo markamızı artık kullanmayacağız. Uzun dönem için de günlük kiralama için de Garenta çatı markasıyla yolumuza devam edeceğiz. Bu yenilenme operasyonu bize tek markaya odaklanarak mesajlarımızı daha etkili verme avantajı sağlayacak. Ayrıca uluslararası bir marka olma hedefimize daha uyumlu, stratejik bir adım atmış olduk. Yurtdışı stratejimizde öncelikle yakın çevremizdeki ülkelere bakıyoruz. Bu pazarlar için incelemeler yapıyoruz. Yurtdışına açılmak için doğru zamanlamayı bekliyoruz.” Bora Koçak, Garenta çatısı altında önümüzdeki dönemde araç kiralama pazarına yön verecek başka yenilikleri de devreye alacaklarını sözlerine ekledi.

Reklam filminde Mete Horozoğlu rol aldı
Garenta, araç kiralamada yepyeni bir dönem başlatan bu önemli gelişmeyi bir reklam filmiyle müşterilerine duyurdu. Ünlü oyuncu Mete Horozoğlu'nun rol aldığı "Yetmez" temasıyla hazırlanan reklam filminde, Garenta'nın sunduğu yeni nesil hizmet anlayışı müşterilerle paylaşıldı.