170 yılı aşan birikim ve deneyimiyle, dünya iş makineleri sektörüne pek çok ilki kazandıran CASE, 2-5 Kasım 2016 tarihleri arasında düzenlenen ‘2. Bursa Blok Mermer Fuarı’nda, mermer ocaklarında tercih edilen son teknolojiye sahip lastikli yükleyici ve paletli ekskavatör modellerini tanıttı.

CASE İş Makineleri, stantta sergilediği ve mermer ocaklarının zorlu çalışma koşullarında kullanıcılarına yüksek performans, dayanıklılık ve konfor sağlayan 921F ve 1021F lastikli yükleyici ile CX370C ve CX470C ME model paletli ekskavatörleriyle fuarın en çok ilgi gören alanlarından oldu.

Bursa Blok Mermer Fuarı’nın kısa bir değerlendirmesini yapan TürkTraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir; dünyanın en büyük blok mermer tedarikçilerinden olan Türkiye’de böyle büyük bir fuarda ziyaretçilerle buluşmanın kendileri çok önemli olduğunu belirterek şunları söyledi: “Bu sene CASE standında sergilediğimiz 921F ve 1021F lastikli yükleyicilerimizi pazara Tier 4 motor regülasyonunda sunuyoruz. Bu motorlarda Tier4 Emisyon seviyesi SCR sistemi ile sağlanıyor. Bunun müşteri için önemini şöyle açıklayabiliriz: Bu sistem muadil egzoz emisyon sistemlerine göre %10 yakıt tasarrufu sağlıyor ve makinanın işte kalma süresinin arttırıyor. Bir başka ürün gamımız ise CX370C ve CX470CME paletli ekskavatörler. Bunlar mermer ve maden ocaklarının yoğun temposunda ihtiyaç duyulan güç, dayanıklılık ve güvenlik ihtiyaçları kapsamında birçok özelliğe sahip. Fuarda ağır iş makineleri haricinde 695ST Kazıcı yükleyici ve SR250 model nokta dönüşlü mini yükleyici hafif iş makinelerini de sergiliyoruz. Dört tekerden dönüşlü 695ST, büyük lastiklerinin de etkisiyle operatöre daha fazla güç, çekiş ve manevra kabiliyeti sunuyor.”

 

Garanti koşulları, artık standart ‘1 yıl sınırsız saat’

TürkTraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir; CASE ürünlerini pazara en iyi satış ve satış sonrası hizmetlerle sunduklarını da sözlerine ekleyerek açıklamalarını şöyle tamamladı: “Müşteriyle yakın ilişki kurmak kadar ihtiyaçlarına hızlı cevap vermenin de markamıza değer kattığına inanıyor ve çalışmalarımızı bu felsefe ile yürütüyoruz. Bu dinamikler iş makinesi sektörü için önemli. Müşterilerimize bir telefon uzaklığındayız. 7/24 hizmet verdiğimiz çağrı merkezi numaramız ile ülke çapında, müşterilerimizin ihtiyacı olduğu anda, servis ve yedek parça ihtiyaçlarına geniş yetkili servis ve yedek parça ağımız ile en iyi hizmeti sunuyoruz. 1 yıl 2 bin saat olarak sunduğumuz garanti koşulları, yeni standart garanti koşullarıyla 1 yıl sınırsız saat olarak değiştirildi. ”