175 yılı aşkın köklü geçmişiyle dünya iş makineleri sektöründeki birçok ilke imzasını atan ve sektöre yön veren ürünleriyle de alanının önde gelen markası olan CASE, 2019 yılının ilk toplu iş makineleri satışını Çanakkale’de gerçekleştirdi.

Kil ve taş ocakları üretim tesisinde kullanılmak üzere, aralarında 35, 37 ve 50 ton ekskavatörlerin, 20 ve 25 ton yükleyicilerin ve 1.8 ton mini ekskavatörün yer aldığı son teknolojiyle donatılmış, üstün performans ve yüksek verimlilik sunan toplam 12 adet iş makinesinden oluşan filo, Çanakkale Ezine’de, Cacimler İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Cacim ve CASE İş Makineleri Direkt Satış Grup Müdürü Boğaç Ertekin’in katıldığı özel bir törenle teslim edildi.

Teslimat töreninde sektörünün önemli oyuncularından biri olan Cacimler İnşaat’a yılın ilk büyük filo satışını gerçekleştirmiş olmaktan dolayı son derece memnun olduklarını belirten Boğaç Ertekin; “CASE iş makineleri, başta inşaat olmak üzere maden, altyapı, hafriyat, üretim ve tarım gibi farklı alanlarda faaliyet gösteren kuruluşlar tarafından zorlu saha koşullarında gösterdiği üstün performans, verimlilik artışı ve satış sonrası imkanları dolayısı ile tercih edilen 177 yıllık köklü bir marka. Tüm bu özelliklerimiz ile Cacimler İnşaat’ın da tercih ettiği iş ortağı olduk. Bu önemli başlangıcın her iki şirket için de verimli bir iş birliğinin ilk adımı olacağına inanıyoruz” dedi.

Cacimler İnşaat adına konuşan Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Cacim: “Cacimler İnşaat olarak Nisan ayı itibariyle Akçansa’nın Çanakkale Ezine’deki kil ve taş ocak tesislerinin işletme hakkını almış bulunuyoruz. Bu büyük projede bize gerek makineleriyle gerekse de satış sonrası imkanlarıyla sonuna kadar güvenebileceğimiz bir iş ortağı arayışındaydık ve CASE iş makineleri ile bu noktada doğru seçim yaptığımızı düşünüyoruz. Türkiye’de kil ve taş üretimi açısından önem taşıyan bu tesislerde, Koç ve CNH Industrial gücünü her daim arkasında hissettiren TürkTraktör’ün deneyimli markası CASE iş makineleri ile üretim yapacağız.

Satın alma öncesi yaptığımız demo çalışmaları, CASE markasının sunduğu özellikler sayesinde aralarında yükleyici, ekskavatör ve mini ekskavatörlerin bulunduğu 12 adet iş makinemizin kullanımıyla üretim maliyetlerinde yaklaşık %20’ye varan bir tasarruf sağlayacağımızı gösterdi. CASE’in satış sonrası gücü ile proje hedeflerimizi başarılı bir şekilde yakalayacağımızı öngörüyoruz. İlerleyen dönemlerde de bu ortaklığımızın yeni projelerde daha da güçlenmesini temenni ediyoruz“ diyerek sözlerine son verdi.