Ekovitrin’in geleneksel olarak her yıl düzenlediği yılın starları anketinde sona yaklaşılıyor. 12 kişiden oluşan jürinin tarafından belirlenen 81 adayın, 27 ayrı kategoride yarıştığı "YILIN STARLARI ANKETİ"nde, 81 aday arasında yılın en başarılı isim, kurum ve markaları, sizlerden gelen oylarla belirlenecek. Her kategoride 3 adayın yarışacağı ve her kategoriden bir adayın ödüle layık görüleceği oylama, 20 Mart 2015 tarihine kadar devam edecek. 
Türkiye’nin en çok okunan iş ve ekonomi dergilerinden biri olan Ekovitrin’in geleneksel, hale getirdiği ve bu yıl 14’üncüsü düzenlenecek "YILIN STARLARI ANKETİ"nde, yılın en başarılı işadamları, girişimcileri, kurum ve markaları belirlenecek ve ödüllendirilecek.  

Adaylarla ilgili bilgiler dergimizin yanı sıra wwww.ekovitrin.com sitemizde de eş zamanlı olarak yayınlanıyor ve "YILIN STARLARI ANKET"ine ilişkin bir form da yer alıyor. Siz okuyucularımızı anket formunu doldurarak, oylamaya katılmaya davet ediyoruz... Oyunuzu kullanın, 2014 yılının starlarını belirlenmesine katkı sağlayın.