Cigna Finans, sosyal sorumluluk projesi “YaşaTIR” ve “KOBİ ve İşletmelere Yönelik Geliştirdiği Çözümler” ile İngiltere’nin en prestijli ödülleri arasında gösterilen Best Business Awards’tan iki ödül birden aldı. 
Cigna Finans, geçtiğimiz yılın son aylarında kansere karşı farkındalık yaratmak amacıyla Kansersiz Yaşam Derneği işbirliğiyle “Kansere İnat Yaşasın Hayat”  sloganıyla mobil seminerler düzenlemişti.
Ödül aldığı diğer projesi “Tüzel Müşterileri Anlamak” kapsamında da tüzel müşterilerinin ihtiyaçlarından yola çıkarak yenilikçi ürün çıkarmıştı.   

CIGNA FİNANS EMEKLİLİK Hakkında:
 04.07.2007 tarihinde kurulan Cigna Finans Emeklilik ve Hayat A.Ş., bireysel emeklilik ürünleri sayesinde emeklilik günlerinizde ihtiyacınız olabilecek birikimi yapmanıza yardımcı olan, geniş ürün yelpazesindeki hayat sigortası ürünleri sayesinde de sizi ve sevdiklerinizi yaşamın olası finansal risklerine karşı koruma altına almayı amaçlayan bir Hayat ve Emeklilik şirketidir. 

Global deneyimi, ülke genelindeki geniş hizmet ve dağıtım ağı, yetkin ve deneyimli bireysel emeklilik aracıları, dilediğiniz her an hizmet alınabilen çözüm odaklı çağrı merkezi, gelişmiş teknolojik alt yapısı ile her zaman eksiksiz ve güvenilir hizmet sunmayı kendisine ilke edinmiştir. 

Cigna Finans Emeklilik ve Hayat A.Ş., bugün 1 milyonu aşkın müşterisine hizmet vermeye devam etmekte ve müşterisi nezdinde oluşturduğu güven sayesinde fark yaratmaktadır. Daha fazla bilgi edinmek için www.cignafinans.com.tr’yi ziyaret edebilir ya da 444 0 984 numaralı Çağrı Merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.