Outdoor sporlarının vazgeçilmezi The North Face, yeni sezona damgasını vuran ayakkabı serileriyle, kış aylarında da kendini doğaya atan spor tutkunlarının bir numaralı destekçisi oluyor. Teknolojik özellikleriyle ön plana çıkan ürünler bu özellikleriyle çok daha rahat bir keşif ortamı sunuyor.

Ultra ayakkabı serisi; koşu, yürüyüş, tırmanma ve antrenman sırasında hafif tasarımları ve sağladığı tam korumayla mükemmel bir denge oluşturuyor. Ultra Fastback II GT X, size bir koşucunun hızının sunarken, dayanıklı ve koruyucu yapısıyla yürüyüşlerinizin bir numaralı eşlikçisi oluyor. Gore-Tex® üst kısım, nefes alma özelliği ile öne çıkarken, ayağı yağmurdan ve çamurlu yollardan koruyor. Engebeli arazilerde bile, ayakkabı üstünde bulunan gizli bağlar sizi sabit, ayaklarınızı da dengede tutmak için ek destek sağlıyor. Vibram® Megagrip dış taban kaymayı engellerken, Ultra Protect™ Snake Plate™ ayağınızı dallardan ve taşlardan koruyor. CRADLE™ GUIDE orta tabanı daha hızlı hareketler için destek verirken, yenilenen CRADLE™ teknolojisi, rahat bir kullanım alanı sağlıyor. Oluşturduğu kusursuz denge ile minimum zamanda maksimum mesafe kat edebileceksiniz.


The North Face® Hakkında

VF Outdoor’un bir markası olan The North Face®®, 1968 yılında kuruldu. Merkezi San Leandro, Kaliforniya’da olan marka, yüksik irtifa dağcıları, tırmanıcılar, kar sporu atletleri, koşucular ve kaşifler için tasarlanan, sektördeki teknik olarak en gelişmiş ürünleri sunmaktadır.

Detaylı bilgi için: www.thenorthface.com/eu