Modern tasarımı ve uygun fiyatlarıyla bu kış mevsiminin yıldızı BradforD olacak. Avantajlı alışverişin adresi Kipa’nın kendi tekstil markası BradforD, soğuk geçmesi beklenen kış aylarını ısıtacak. Ceket, pantolon ve elbiselerde kullanılan renk renk kadifeler, bu kışı etkisi altına alacak. Kış ayları, yumuşak “Cashmere like” kazakların basic modelleri, hırkalar ve renk alternatifleriyle ısınıp, renklenecek.

Hem şık, hem de rahat

BradforD’un yeni koleksiyonunda klasiğin şıklığı ile sporun rahatlığı buluşacak. Bunun yanı sıra, baskılı sweatshirtler ve jogger ürünlerden oluşan koleksiyon spor ürünleri tercih eden müşterileri de memnun edecek.


Bordo, gri ve siyaha dikkat

2016 sonbaharının yıldızlaşan rengi gri, asilliğiyle göz kamaştırıyor. Kış aylarında bordo renk trendlerin zirvesinde yer alıyor. Siyah ve antrasitin tonları da iş hayatındaki kadınlara hitap ediyor.


Üşümeden de şık olabilirsiniz

Şıklığın simgesi BradforD sonbahar ve kış aylarında soğuktan da koruyacak. Erkekler için hazırlanan spor ve dar kesim montlar beğeni toplarken, kadınlar da kemerli ve kürk kabanlar, kapitone kumaş pilot ceketlerle kış aylarında da şıklığından ödün vermeyecek.

Çocuklara özel koleksiyon

Çocuklar için de BradforD’un tasarımları göz dolduruyor. BradforD aracılığıyla modayla tanışan minikler, özel tasarımlarla sıcacık bir kış mevsimi geçirecek. Mavi, lacivert ve gri tonlarının ön plana çıkacağı sezon, erkek çocuklarını bekliyor olacak. BradforD’un ‘Neon girls’ koleksiyonu da kız çocukları için özel olarak hazırlandı.