Bayram adetlerimizin en tatlısıdır; misafirlerimiz için evlere ikramlık niyetine ya da bayram ziyaretine gidilirken eli boş gitmemek için çikolatalar, şekerler alırız. Ağzımızı tatlandıran, bizleri bayram neşesi içinde tatlı yiyip tatlı konuşturan bu güzel ikramlıları seçerken, bu sefer biraz daha farklı tercihlere yönelebilirsiniz. Özsüt’ün mini pastalardan sütlü tatlılara, dondurmalardan şerbetli lezzetlere, onlarca farklı reçeteyi içeren geniş menüsü size ilham verebilir.

Özsüt’ün bayram havasına çok uyacak sütlü ve şerbetli tatlıları, geleneksel lezzetlerin mutluluğunu daim kılmak için, ilk günkü tariflerine uyularak, itinayla hazırlanıyor. Dondurma derseniz, günlük sütten, taptaze meyve ve yemişlerle hazırlanıyor ve yüzünüzü güldürüyor. Bu yaz Özsüt menüsüne ilk kez giren rengarenk mini pastalar ise, yazın neşesini bayramınkiyle birleştiriyor ve Kurban Bayramı’na çok yakışıyor.

Yine de çikolatadan vazgeçmem diyorsanız, yurt dışında eğitim almış Türk ustalar tarafından özenle hazırlanan Özsüt çikolataları tercih edebilirsiniz. Birbirinden şık ve lezzetli Özsüt çikolatalar, ‘Madlen’ ve ‘Special’ olmak üzere iki farklı konseptte ve 13 farklı çeşitle sunuluyor.

Özsüt lezzetleri, bayramda eşimizin dostumuzun hazırlayacağı sofraları en güzel şekilde tamamlayacak. Üstelik taptaze ve doğal şekilde hazırlanan Özsüt tatlıları, bayramda biraz fazla mesai yapacak midelerimizi de yormayarak, bize keyfimizi ağız tadıyla yaşatacak.