En çok işi, en kısa zamanda yapmayı hedefleyen işletmeler, zamandan ve maliyetlerden tasarruf elde edebilecekleri çözümleri tercih ediyor. Tek tıkla yüzlerce kişiye özel doküman oluşturma, toplu olarak imzalama ve imzalı dokümanları toplu olarak kişiye özel dağıtabilme özelliklere sahip BelgePro da bu çözümlerden biri. İK süreçlerini hızlandıran çözüm ile belgeler hem gönderilirken hem de teslimatta zaman damgası ile damgalanıyor.

Kargo masrafına son

İş süreçlerinin hızlandırılması amacıyla E-GÜVEN tarafından hayata geçirilen çözüm, bir dokümanı kendi içerisinde tasarlayıp üretme, imzalama ve dağıtma olanağı sağlıyor. Bireyler, kendilerine özel oluşturulan dokümanları kendilerine özel, bir defa kullanılabilen şifreler ile güvenilir bir şekilde görüntüleyebiliyor. Kurumların iş yapışını kolaylaştıran, “tasarla-oluştur-imzala-dağıt” temelinde dört işlemle çalışan BelgePro, ihtiyaç doğrultusunda İK dışında pek çok iş için de kullanılabiliyor. Çözüm, şirketleri kargo masrafından da kurtarıyor.

İK süreçlerindeki gizlilik gözetilerek kullanıma sunuldu

İK süreçlerindeki gizlilik prensipleri gözetilerek kullanıma alınan çözüm, tebliğ-tebellüğ etme, arşivleme ve raporlama kolaylığı gibi birçok kazanım sağlıyor. BelgePro, özellikle çalışan sayısı fazla olan ya da çalışanları farklı lokasyonlarda bulunan kurumlarda insan kaynakları departmanlarının iş yükünü hafifletiyor. Çözüm, yaygın bayi ya da servis ağına sahip kurumların merkezler arası iletişiminde kullanılabildiği gibi, kurumların mevcut iş süreçlerine de entegre edilebiliyor.

Klasik bordrolamadaki para, zaman ve iş gücü kaybı bitiyor

Belgepro ile yüzlerce bordro oluşturulabiliyor, bu bordrolar toplu olarak imzalanabiliyor ve dağıtma işlemi dakikalar içinde tamamlanıyor. Üstelik dağıtılan belgelerin teslimi, zaman damgalı olarak görüntülenebiliyor. Hazırlanan belgelerdeki kişiye ya da kuruma özel bilgiler ise sadece yetkili kişiler tarafından görülebiliyor.

Yetkisiz personel belgeleri göremiyor

İşlemlerde farklı yetkiler tanımlama avantajı da sunan BelgePro ile yetkili olmayan kişilerin gizliliğe haiz belgeleri görebilmelerinin önüne geçiliyor. Kullanıcılar, aynı platform üzerinden diğer işlemlere müdahil olmadan güvenli şekilde çalışabiliyor. Atamalarda, toplu duyuru gerektiren iç yazışmalarda, satın alma süreçlerinde, toplu ihale bülteni dağıtımlarında kullanılabilmesi çözümü ön plana çıkartan faktörler arasında yer alıyor.