Bizim Toptan, Ramazan’a özel ekonomik fiyatlı, zengin içerikli ‘’üç farklı kolisi’’, “Bizim Kart” ve “Hediye Çeki”  uygulamaları ile kurumsal müşterilerine ve vatandaşlara uygun seçeneklerle hizmet sunmaya devam ediyor. 
Ramazan ayıyla birlikte toplumumuzda paylaşım duyguları güçleniyor. 6 Haziran’da başlayacak olan 11 ayın sultanı Ramazan ayında hayırsever ve işverenlerin ihtiyaç sahiplerine ve çalışanlarına vereceği özel Ramazan paketleri uygun fiyatları, bol çeşit ve marka alternatifleriyle 67 ildeki 156 Bizim Toptan mağazasında satışa sunuldu.
Ortalama yüzde 25’e varan avantaj imkânı sunan, üç farklı içerikte hazırlanan Ramazan paketlerinin yanı sıra, müşterilerimizin taleplerine göre istenen marka ve çeşitler ile uygun fiyatlı ‘’müşteriye özel’’ Ramazan paketleri de hazırlanıyor.  

2002 yılından bu yana devam eden Bizim Toptan’ın Ramazan paketleri, 13, 15 ve 23 ürün çeşidinin bulunduğu üç değişik seçenekten oluşuyor.  13 çeşitten oluşan “Standart Paket”, 4 kişilik bir ailenin ihtiyacı olan ürünleri  içeriyor. 43.90 TL’den satışa çıkan Standart Paket;  un, pirinç, çay, şeker, ayçiçek yağı, hazır çorba, makarna, salça, bulgur, sofra tuzu ve bisküvi bulunuyor. 15 çeşitten oluşan ve 67.90 TL’den satılan "Süper Paket’’te ürünler büyük gramajlardan oluşuyor. "Mega Paket’’ ise, 23 çeşit ve daha fazla üründen hazırlanırken, 95,90TL’den satışa sunuluyor.