Dockers®’ın inovatif ürün grubu Smart Koleksiyon serisine ait Supreme Flex™ pantolonlar esnekliği yeni bir boyuta taşıyor. Sevgililer Günü’nde stil sahibi bir hediye alternatifi arayanlara şık bir seçenek sunan Dockers®, Supreme Flex™ ile iz bırakacak bir Sevgililer Günü hediyesi olmaya aday.

30 yıllık khaki uzmanlığını zirveye taşıyan Dockers®, rahatlık ve konfora odaklanmaya devam ediyor. Smart Koleksiyon ile inovasyona odaklanan marka, ürünlerinde teknoloji ve akıllı detayları buluşturuyor. Dört yöne esneyebilen inovatif örme kumaşıyla eşofman rahatlığında konfor sunarak üstün bir hareket kabiliyeti sağlayan Supreme Flex™; şık, tapered kesimiyle Dockers® uzmanlığından izler taşıyor. Dayanıklı yapısı; gömlek, sweatshirt ve ceketlerle kolayca kombinlenebilen dört farklı renk seçeneğiyle Supreme Flex™, Sevgililer Günü’nde planınız ne olursa olsun her ortama rahatça uyum sağlayabilecek bir yapıya sahip.

Sevdiğinin tarzını mükemmelleştirecek bir hediye arayanların adresi Dockers®; konforlu ve kusursuz işçiliğe sahip cool tasarımlarıyla Sevgililer Günü’nün klasikleşen markası olmaya devam ediyor.