Her yıl yaklaşık 800 kişinin katılımıyla düzenlenen, 40 bin kişinin internet üzerinden takip ettiği Bilişim Teknolojileri Zirvesi (BTZ) için geri sayım başladı. Sektörün en prestijli etkinlikleri arasında yer alan BTZ, 2-3 Aralık tarihlerinde İTÜ Maçka kampüsünde düzenlenecektir. İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından bu yıl 9.’su düzenlenecek etkinlikte dijital dönüşüm, geleceğin teknolojileri, yeni nesil pazarlama, dijital ve mobil dünya gibi konular masaya yatırılacak. Oturumlar, Bilişim Teknolojileri Alanı (BT Alanı), İnteraktif Bölüm (Speed Networking - Coffee Time) ve Sosyal Medya Ödül Töreni başlıklı 4 bölümden oluşan zirveye akademik ve profesyonel dünyadan yoğun katılım olması bekleniyor.

Zirvedeki Oturumlarda, aralarında, Lidyana Kurucusu ve CEO’su Hakan Baş, Paraşüt Kurucusu ve CEO’su Sean Yu, Hürriyet CEO’su Çağlar Göğüs, Microsoft Yazılım Geliştirme Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Cavit Yantaç ve Ericsson Ortadoğu ve Afrika Bölgesi, Stratejik Yatırımlardan Sorumlu İş Geliştirme Müdürü Deniz Köylü gibi çok sayıda yetkin konuşmacı yer alacak.

Geçtiğimiz yıllarda aralarında Microsoft, Vodafone, sahibinden.com gibi 90'a yakın firmanın yer aldığı BT Alanı ise şirketlerin katılımcılarla birebir iletişim kurabildiği, ürün ve hizmetleri hakkında tanıtım olanağı veren fuaye alanı olarak konumlanıyor. İnteraktif Bölümde, gerçekleştirilen Speed-Networking ve Coffee Time tarzı aktivitelerle de katılımcıların birbirleri ile etkileşimi sağlanıyor. Türkiye'de ilk olarak BTZ 2010 kapsamında düzenlenen İşletme Mühendisliği Kulübü Sosyal Medya Ödülleri'nde ise sosyal medyayı en iyi kullanan kişi ve kurumlar halk oylaması sonucunda belirlenerek ödüllendirilecektir.


Kayıt ve program için: btz.org.tr